Ελλάδα

Επίθεση στα Εξάρχεια δέχθηκε η υποψήφια με τη ΝΔ, Κορίνα Δαμουλιάνου

Στα Εξάρχεια επιτέθηκαν στην υποψήφια βουλευτή Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Κορίνα Δαμουλιάνου. Σύμφωνα με την καταγγελία της, άγνωστοι την έσπρωξαν, της έσκισαν τα προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε και της χτύπησαν το αυτοκίνητο. Το θέμα έκανε γνωστό ο, επίσης, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter και στο οποίο μιλά με την Κορίνα Δαμουλιάνου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έγραψε: «Επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας η Κορίνα Δαμουλιάνου, υποψήφια Α Αθήνας ΝΔ, από τα καλόπαιδα της ανομίας – που, πλέον, ασκούν το «ηθικό πλεονέκτημα» και σε νεαρές κυρίες».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή»
Θέση για την επίθεση που δέχθηκε η υποψήφια με τη ΝΔ πήρε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Η υπ. Βουλευτής Ά Αθηνών Κορίνα Δαμουλιάνου δέχθηκε επίθεση όπου της έσκισαν την τσάντα και την κτύπησαν διότι μοίραζε τα φυλλάδια της στο Κέντρο των Αθηνών. Οι “δημοκράτες” των Εξαρχείων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να εκφράζει τις απόψεις του… όλα αυτά τελειώνουν την Κυριακή!».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το