Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Το κίνητρο της 36χρονης για την επίθεση στην Ιωάννα

Την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου παραδέχθηκε σήμερα η 36χρονη που συνελήφθη έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και ήταν η μόνη κατηγορούμενη για την υπόθεση. Σήμερα, η 36χρονη μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισής της, Σάκη Κεχαγιόγλου, για να δώσει συμπληρωματική απολογία, στην οποία παραδέχθηκε ότι εκείνη επιτέθηκε στην Ιωάννα και ζήτησε συγγνώμη.

Εξερχόμενος ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε: «Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών.

Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν.

Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

Πηγή: Έθνος

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η χειμερινή συντήρηση του αυτοκινήτου

  Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, λαμπιόνια, μελωδίες, ρεβεγιόν, μελομακάρονα, ταξίδια και για κάποιους διακοπές. Είναι δεδομένο ότι…

24 Δεκεμβρίου 2023

Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος : ”Ο,τι είναι σύγχρονο και μοντέρνο δεν είναι κατ’ ανάγκη σωστό-Ας μιλήσουν τα Χριστούγεννα στην καρδιά μας”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον δημοσιογράφο Μάκη Θεοδώρου, στην εκπομπή του ράδιο Β.Ε.ΡΑ ”Κόκκινη…

24 Δεκεμβρίου 2023

2.500 δέματα αγάπης για τους άπορους από τα Σπίτια Γαλήνης της Μητρόπολης Δημητριάδος

Κοντά στα 2.500 ανέρχονται τα δέματα με τρόφιμα που από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας…

24 Δεκεμβρίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ. ΣΤΑΜΟΥ

Όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…

24 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΒΑΪΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παππού, προπάππο και θείο ΒΑΪΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Ετών 94 κηδεύουμε…

24 Δεκεμβρίου 2023

Προσοχή στις απάτες την περίοδο των εορτών – Συμβουλές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου

  Οι γιορτές έφτασαν, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι καταναλωτές, επιλέγουν να κάνουν τις…

24 Δεκεμβρίου 2023