Ελλάδα

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης στα Πετράλωνα

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης, στα Πετράλωνα την Κυριακή, την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά του. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, άτομα του έριξαν γιαούρτια πετυχαίνοντας εκείνον αλλά και τα παιδιά του.

«Μόλις τώρα, τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια, πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι. Στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι» έγραψε ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του, ανεβάζοντας και φωτογραφίες.

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι», πρόσθεσε.

Ανακοίνωση για την επίθεση έκανε ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, στην οποία αναφέρει: «Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το