Τοπικά

Επίσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου στην Αργαλαστή

Την Αργαλαστή επισκέφτηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και αναπληρώτρια τομεάρχης οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Η βουλευτής, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, συζήτησε με πολίτες, επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την πανδημία και για το οικονομικό πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου ενημερώθηκε από την Διευθύντρια Ελένη Σωλήνη για την προετοιμασία και το σχέδιο δράσης σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού σε μία περιοχή όπου ο πληθυσμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται κατά πολύ. Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την τοποθέτηση isobox, για χώρο υποδοχής των ασθενών. Τέλος, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η περιοχή σε επίπεδο πρωτοβάθμιας υγείας.
Η κ. Παπανάτσιου δεσμεύτηκε να ξαναεπισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου προκειμένου να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και να συναντηθεί και με άλλους τοπικούς φορείς της περιοχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το