Τοπικά

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στην Εφορία Βόλου

 

Την ΔΟΥ Βόλου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, προκειμένου να ανταλλάξει αναστάσιμες ευχές με την Διοίκηση αλλά και όλο το προσωπικό.
Ο κ. Λιούπης είχε αρχικά συνάντηση με τον Προϊστάμενο της ΔΟΥ κ. Δημήτρη Αποστολάκο, όπου συζήτησαν όλα τα ζητήματα, που αφορούν στην εφορία του Βόλου, στις συναλλαγές με τους πολίτες, αλλά και στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκος ενημέρωσε τον Βουλευτή πως η ΔΟΥ Βόλου πέτυχε τους οικονομικούς της στόχους, καθώς εισέπραξε 270 εκ. ευρώ, αντί 250 εκ. που ήταν ο αρχικός στόχος. Αυτό δείχνει πως οι πολίτες της Μαγνησίας ανταποκρίθηκαν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις το μέγιστο δυνατό.
Ο κ. Λιούπης ενημερώθηκε τόσο από τον Προϊστάμενο, όσο και από όλους τους εργαζόμενους, με τους οποίους συνομίλησε ότι η ψηφιοποίηση των δραστηριοτήτων έφερε απτά αποτελέσματα και διευκόλυνε πολύ τις συναλλαγές των πολιτών με την Εφορία. Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για την παρέμβασή του το προηγούμενο διάστημα, καθώς ήδη εξοπλίστηκαν με νέους υπολογιστές, χρήσιμα εργαλεία για την βελτίωση της εργασιακής τους καθημερινότητας.
Ο κ. Λιούπης τέλος, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, ενώ επεσήμανε πως η περαιτέρω ψηφιοποίηση, που αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη 4ετια, θα αναβαθμίσει δραστικά όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια των ήδη πολύ έμπειρων εργαζομένων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το