Αθλητισμός

Επιμένει… βολιώτικα η Νίκη –  Ανανέωσε με 8 καλαθοσφαιριστές

Στο βολιώτικο στοιχείο συνεχίζει να ποντάρει η ομάδα μπάσκετ της Νίκης. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την παραμονή οκτώ καλαθοσφαιριστών, από τους οποίους οι επτά κατάγονται από την πόλη μας.
Μπορεί η Νίκη να μην κατάφερε να παραμείνει στη Β’ Εθνική μπάσκετ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει η φιλοσοφία της. Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου, η οποία επιμένει στην εμπιστοσύνη της στο βολιώτικο στοιχείο.
Έτσι προπονητής για τη νέα χρονιά θα είναι ο συμπολίτης μας Γιώργος Κοσμάτος, ενώ η ομάδα θα διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος από το έμψυχο δυναμικό τους. Χθες ανακοίνωσε την παραμονή οκτώ καλαθοσφαιριστών, οι επτά από τους οποίους κατάγονται από την πόλη μας, ενώ οι περισσότεροι προέρχονται και από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ο λόγος για τους Σάκη Κουτίνα, Μιχάλη Φρουσκλιά, Φώτη Τάσσο, Θωμά Καραγεώργο, Παναγιώτη Τσώλη, Μανώλη Αναγνωστόπουλο, Γιάννη Καρπέτη και Άρη Βερτζάγια. Από τους προαναφερόμενους μόνο ο τελευταίος δεν είναι Βολιώτης. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης έχουν ως εξής:
Για τον Σάκη Κουτίνα: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Σάκη Κουτίνα (32, 1.95, SG).
Ο Σάκης συνεχίζει για τρίτη σεζόν με τη Νίκη Βόλου, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας με 348 πόντους και 25 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».


Για τον Μιχάλη Φρουσκλιά: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Μιχάλη Φρουσκλιά (32, 1.98, SF).
Ο Μιχάλης ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Β’ Εθνικής την χρονιά που μας πέρασε και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 464 πόντους και 60 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Παναγιώτη Τσώλη: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Παναγιώτη Τσώλη (39, 1.92, SF-PF).


Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν μαζί μας, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε είχε 219 πόντους με 32 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Φώτη Τάσσο: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Φώτη Τάσσο (31, 1.98, C).
Ο Φώτης ήταν ο βασικός μας ψηλός και την περασμένη χρονιά και φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με 315 πόντους και 3 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.
Για τον Θωμά Καραγεώργο: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Θωμά Καραγεώργο (35, 1.80, SG).
Ο Θωμάς είναι ένας πολύ ικανός σκόρερ και την χρονιά που μας πέρασε είχε 201 πόντους με 50 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Μανώλη Αναγνωστόπουλο: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Μανώλη Αναγνωστόπουλο (28, 1.82, PG).
Ο Μανώλης πάρα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο 2ο μισό της περασμένης σεζόν, ήταν πολύτιμος για την ομάδα μας, ενώ είχε 42 πόντους με 8 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Γιάννη Καρπέτη: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Καρπέτη (25, 1.90, SF). Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά»
Για τον Άρη Βερτζάγια: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (19, 1.84, PG).
Ο Άρης είναι ένα παιδί με μπασκετικό μέλλον και την περασμένη χρονιά ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις της ομάδας μας όποτε του το ζητήθηκε. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το