Τοπικά

Επικίνδυνες τρύπες για πεζούς και οδηγούς στον δρόμο Βόλου – Αγριάς (photos)

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην άκρη του δρόμου Βόλου – Αγριάς από το ύψος της Παιδόπολης έως την Αγριά με κατεύθυνση τη δεύτερη από την πλευρά της θάλασσας. Σε πολλά σημεία έχει υποχωρήσει το πεζοδρόμιο, όπου και οι σιδηροδρομικές γραμμές του θρυλικού Μουτζούρη, δημιουργώντας τεράστιες τρύπες, μια κατάσταση που κρίνεται άκρως επικίνδυνη για πεζούς, οδηγούς, αλλά και των ίδιων των σιδηροδρομικών γραμμών.

Οι διαμαρτυρίες για το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον δρόμο Βόλου – Αγριάς, είναι έντονες από οδηγούς και πεζούς. Συγκεκριμένα, έχει υποχωρήσει το πεζοδρόμιο όπου βρίσκονται οι σιδηροδρομικές γραμμές του Μουτζούρη, σε πολλά σημεία, με την κατάσταση να κρίνεται επικίνδυνη.


Το πρόβλημα παρατηρείται από το ύψος της Παιδόπολης έως λίγο πριν την Αγριά, στο ύψος του βενζινάδικου, καθώς η θάλασσα και τα κύματα έχουν «φάει» το έδαφος κάτω από το πεζοδρόμιο, το οποίο έχει υποχωρήσει, δημιουργώντας τεράστιες τρύπες.

Το σοβαρό πρόβλημα αρχίζει από το ύψος της Παιδόπολης Αγριάς όπου ένα μεγάλο κομμάτι έχει υποχωρήσει και έχει τοποθετηθεί κορδέλα για να μη συμβεί κάποιο ατύχημα.
Λίγα μέτρα πιο κάτω, κάποιος έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο σε μία τρύπα για να προστατευθούν οι πεζοί, με τις τρύπες να εμφανίζονται τακτικά στην άκρη του δρόμου, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο ύψος του βενζινάδικου λίγο πριν φτάσει κάποιος στην Αγριά, όπου και εκεί έχει τοποθετηθεί ειδική περίφραξη για την αποφυγή ατυχημάτων.


Σύμφωνα με οδηγό που διασχίζει καθημερινά τον δρόμο, υπάρχει ο φόβος, σε περίπτωση ανάγκης, να σταθμεύσει κάποιος στην άκρη του δρόμου, υπό την «απειλή» υποχώρησής του.
Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος, αν δεν γίνει κάποια παρέμβαση σύντομα, να συνεχιστεί το πρόβλημα και στον δρόμο, να «φαγωθεί» το έδαφος κάτω από την άσφαλτο και να υποχωρήσει.
Εκτός όλων των άλλων προβλημάτων, τονίστηκε ότι κινδυνεύουν και οι σιδηροδρομικές γραμμές του θρυλικού Μουτζούρη, που σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκονται στον «αέρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το