Κόσμος

«Επεσε» το Instagram – Οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Προβλήματα αντιμετωπίζει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, με τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να διαμαρτύρονται πως η δημοφιλής πλατφόρμα έχει «πέσει».
Οι χρήστες αναφέρουν πως η εφαρμογή και ο ιστότοπος της υπηρεσίας δεν φορτώνει φωτογραφίες ή τη ροή ειδήσεων.

Πάνω από 1.200 δυσαρεστημένοι χρήστες έχουν αναφέρει τα προβλήματά τους στον ιστότοπο Downdetector, που παρακολουθεί τα προβλήματα στο διαδίκτυο και τις εφαρμογές.
Οι περιοχές που πλήττονται περισσότερο αφορούν τα ανατολικά τμήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την ηπειρωτική Ευρώπη και τις νοτιοανατολικές περιοχές της Αυστραλάις.
Το Instagram έπεσε γύρω στη 13.00 (ώρα Αγγλίας) σύμφωνα με το Downdetector, με τον ιστότοπο να αναφέρει ένα σφάλμα διακομιστή.

Πολλοί χρήστες αναφέρουν πως δεν μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες, αλλά μπορούν να περιηγηθούν στα προφίλ άλλων χρηστών.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το Instagram αντιμετωπίζει προβλήματα. Τον Φεβρουάριο, τόσο το Facebook όσο και το Instagram έπεσαν , προκαλώντας μια παγκόσμια κατάρρευση στο Twitter, καθώς οι χρήστες παραπονούνταν ότι έπρεπε να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους αυτοπροσώπως.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το