Κόσμος

«Επεσε» η ιστοσελίδα του BBC

bbc
Προβλήματα αντιμετωπίζει η ιστοσελίδα του BBC από το πρωί σήμερα καθώς και όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες του.

Οι χρήστες άρχισαν να παραπονιούνται για το iPlayer και την ιστοσελίδα από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Ο δικτυακός τόπος γράφει «Error 500 – Internal Error», με κάποια link ωστόσο να φορτώνουν και άλλα να είναι εντελώς offline.

Οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του BBC δεν έχουν επηρεαστεί, ενώ πολλές από τις ψηφιακές υπηρεσίες του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού να είναι εκτός σύνδεσης.

Το BBC στο λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει: «Είμαστε ενήμεροι για ένα τεχνικό θέμα που επηρεάζει την ιστοσελίδα του BBC και εργαζόμαστε για την επίλυσή του. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό».

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν έμειναν ασυγκίνητοι και χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλούν για «αποκάλυψη».

«Η ιστοσελίδα του BBC έπεσε: Το πρώτο παγκόσμιο πρόβλημα ή σημάδι Αποκάλυψης» γράφει ένας χρήστης ενώ κάποιος άλλος σημειώνει «Η ιστοσελίδα του BBC έπεσε: Πλησιάζει ο Αρμαγεδδών»

Η αιτία της διακοπής δεν έχει γίνει γνωστή.

Η τελευταία μεγάλη διακοπή των διαδικτυακών υπηρεσιών του BBC ήταν το 2011, όταν βγήκε εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικών προβλημάτων για περίπου 1 ώρα. Αργότερα, το 2012, το BBC αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το