Τοπικά

Έως 60% προσφορές σε όλα τα προϊόντα του Public

 

Από τις 14 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι προσφορές για την Black Friday στα Public, που θα αγγίξουν και το 60%.
Μιλώντας στη «Θ» ο διευθυντής του καταστήματος Public στον Βόλο Νίκος Σάρλης, ανέφερε ότι «ουσιαστικά η Black Friday έχει ξεκινήσει από τις 14 Νοεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Αυτό που λέμε είναι «η Black Friday που σου αξίζει» με πάνω από 1,5 εκ. προϊόντα είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές που ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Μedia Μarkt». Ο κ. Σάρλης ανέφερε ότι το κατάστημα του Βόλου δεν έχει έκθεση σε οικιακές συσκευές, κάτι το οποίο αναμένεται εντός του 2023. Όπως εξήγησε «Ηλεκτρονικά μέσω του Public.gr μπορούν οι πελάτες να κάνουν τις παραγγελίες τους ή προσερχόμενοι στο κατάστημα».
Μάλιστα, ο διευθυντής σημείωσε επιπλέον ότι «σε κάθε online αγορά υπάρχει η υπηρεσία buy now pay later σε συνεργασία με την εταιρεία klarna, όπου ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει τις αγορές του τώρα και να πληρώσει σε τρεις άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Αυτό ισχύει μόνο για το online κατάστημα και αναμένεται εντός του 2023 να περάσει και στα φυσικά καταστήματα».
Ο κ. Σάρλης ανέφερε ότι, μετά την πανδημία, είναι η πρώτη χρονιά που είναι ελεύθερη η Black Friday κι επειδή φέτος η περίοδος έχει επιμηκυνθεί και διαρκεί δύο βδομάδες «η κίνηση έχει «σπάσει», ωστόσο, αναμένεται κορύφωση το τριήμερο Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο. Το 2016 η Public έφερε την Βlack Friday και με τα χρόνια δεν παρέμεινε μόνο στην Παρασκευή, αλλά επεκτάθηκε χρονικά».
Κλείνοντας επεσήμανε ότι οι προσφορές θα αγγίζουν το 60% κι όπως τόνισε «αυτό που θέλουμε, είναι να καλύψουμε κάθε ανάγκη του πελάτη και να μπορέσουμε να δώσουμε αυτά τα οποία θέλει ο καταναλωτής, στο κομμάτι των προϊόντων και των υπηρεσιών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το