Τοπικά

Eντοπίστηκε στην Ιάσονος για κλοπή κινητού τηλεφώνου με τον αριθμό του Αλέξη Τσίπρα

Απύθμενο θράσος από έναν 50χρονο που την «στήνει» σε πολυσύχναστες στάσεις λεωφορείων και εντοπίζει θύματα για να κλέψει κινητά ή πορτοφόλια.

Χθες το απόγευμα διαδραματίστηκαν «σκηνές ροκ» στην οδό Ιάσονος, όταν ο κλέφτης καραδοκούσε έξω από κεντρικό καφέ. Παρακολουθούσε τους θαμώνες και όταν είδε πως ένας από αυτούς σηκώθηκε να συνομιλήσει με την ιδιοκτήτρια και γύρισε την πλάτη προς το τραπέζι που είχε αφήσει το κινητό του, εκείνος μπήκε στο μαγαζί , κατευθύνθηκε στην τουαλέτα και όταν βγήκε έκλεψε το κινητό από το τραπέζι. Βγήκε από το μαγαζί και περιφερόταν στη γειτονιά σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Στη συνέχεια και ενώ τον υποψιάστηκαν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας βγήκε από το καφέ και κάλεσε τον αριθμό του κλεμμένου κινητού. Μπροστά του είδε τον 50χρονο, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο διπλανό κατάστημα, να σηκώνει το τηλέφωνο και να απαντά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Σημειώνεται ότι το κινητό ήταν παμπάλαιας τεχνολογίας αλλά για τον ιδιοκτήτη είχε αξία καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο στη Μαγνησία που έχει στην κατοχή του τον αριθμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η αγωνία του θύματος ήταν ότι μαζί με το κινητό έχασε και τον αριθμό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καφέ μόλις εντόπισε τον κλέφτη ζήτησε να του δώσει το κινητό και εκείνος αρνήθηκε πως ήταν κλεμμένο. Κλήθηκε η αστυνομία και σε σωματική έρευνα διαπιστώθηκε πως ο κλέφτης του κινητού είχε στην τσέπη του και ένα ρολόι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το