Τοπικά

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στην έκθεση WTM του Λονδίνου

Στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου συμμετείχαν από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου οι Αλέξανδρος Ευσταθίου (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου), Άρης και Πέτρος Δερβένης, Έφη και Μαρία Καλαιτζίδη , Αικατερίνη Σαντίκου και Πάνος Ανδριτσόπουλος.
Στη διάρκεια της έκθεσης και σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου, έγιναν επαφές και συζητήσεις με αεροπορικές εταιρείες και tour operators που αφορούν όλο το φάσμα της Ευρωπαϊκής Αγοράς.
Επιβεβαιώθηκε η δυναμική της Σκιάθου και οι προκρατήσεις της Αγγλικής αγοράς κινούνται ανοδικά αλλά με μικρό πρόσημο για το 2018. Η Γερμανική αγορά επανακάμπτει καθώς ανακοινώθηκε και η σύνδεση μεγάλου tour operator με το νησί.
Επιπλέον, στα συν της έκθεσης είναι η απόφαση μεγάλης αεροπορικής εταιρείας από την Αγγλία να αυξήσει τις θέσεις της για το 2018 με προορισμό τη Σκιάθο και η απόφαση tour operator της Πολωνίας να προσθέσει καινούρια πτήση από το αεροδρόμιο Πόζναν.
Κατόπιν συζήτησης της Ένωσης με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, ο οποίος ήταν παρών στη διεθνή έκθεση, δεσμεύτηκε προφορικά ότι για το 2018 η Περιφέρεια της Θεσσαλίας θα δυναμώσει την παρουσία της με μεγαλύτερο εκθεσιακό περίπτερο και παράλληλες δράσεις στη συγκεκριμένη έκθεση η οποία αποτελεί το χρηματιστήριο του τουρισμού παγκοσμίως.
Τέλος, έγινε συνάντηση του Κυρίου Ευσταθίου Αλεξάνδρου Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και του Κυρίου Διολέττα Παναγιώτη Εκπρόσωπο του Δήμου Σκιάθου με τον Κύριο Γιάννη Λιδάκη Εμπορικό Διευθυντή της Skyexpress, για την ενδυνάμωση των δρομολογίων της Skyexpress στο νησί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το