Πολιτισμός

Θεαματικό δρώμενο με σαπουνόφουσκες χθες στον πολυχώρο Τσαλαπάτα

Παρουσιάστηκε χθες στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στον Βόλο η διαδραστική παράσταση «Bubble Show» από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite παρουσίασε μια διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας, ένα θεαματικό δρώμενο γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες, που ζωντάνεψε και ενεργοποίησε τη φαντασία και την παιδικότητα, ένα παιχνίδι που εξελισσόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και σκόρπισε μαγεία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν χθες στο Τσαλαπάτα.

Όπως εξήγησε ο κ. Καρυοφίλης Γκροζούδης, ένα από τα δύο μέλη της ομάδας La Petite Marguerite, το άλλο μέλος είναι η κ. Βασιλική Τσότσου, «αποτελεί μια παράσταση με σαπουνόφουσκες, κάτι πρωτότυπο για την Ελλάδα, αφού στο εξωτερικό συνηθίζεται. Προσπαθούμε με κάθε φαντασία και μέσο να παράγουμε σαπουνόφουσκες, ενώ από εποχή σε εποχή αλλάζουμε και βρίσκουμε νέους τρόπους».
Λ.Α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το