Αθλητισμός

Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων στον Βόλο

Στην ανακοίνωση της απόκτησης των Αντώνη Οικονομόπουλο και Βίκτορ Φερνάντες, έχει προχωρήσει, ως γνωστόν η ομάδα του Βόλου. Επίσης, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή Οσβάλντ Τανσό, δίχως όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του.

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την ΠΑΕ Βόλος, περί συζητήσεων για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με την ταυτότητα των ενδιαφερόμενων αγοραστών να είναι επτασφράγιστο μυστικό.
Προχθές γράφτηκε στο sdna.gr, ότι Αμερικανοί επενδυτές, με επικεφαλής τον Βίνσεντ Βόλπε, οι οποίοι από το 2015 βρίσκονται στο τιμόνι της γαλλικής Χάβρης, είχαν προχωρήσει σε διερευνητική κρούση για την αγορά της ΠΑΕ Βόλος, πριν την ολοκλήρωση της περιόδου.
Αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον και σε πιο στάδιο είναι οι συζητήσεις με την ΠΑΕ Βόλος, κανείς δεν γνωρίζει. Ο Αχιλλέας Μπέος είχε προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου για τις αρχές Ιουνίου, η οποία δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί. Αυτό ίσως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν, όπως φαίνεται, οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά, ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, δίχως όμως να πει να επεκταθεί περισσότερο.
Πάντως, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους επενδυτές, με τους οποίους ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται σε συζητήσεις, η ομάδα θα πορευτεί με το ίδιο διοικητικό σχήμα και άμεσα θα προχωρήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ. Ήδη έχουν «τσεκαριστεί» αρκετοί ποδοσφαιριστές, που θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα και να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι παίκτες που αποχώρησαν. Θα γίνουν τουλάχιστον 10 μεταγραφές, με τις περισσότερες να αφορούν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Κενά υπάρχουν σε όλες τις γραμμές, τα οποία θα καλυφθούν, ενώ θα περιμένουμε να δούμε, αν θα υπάρξουν προτάσεις για την απόκτηση των Τομ Φαν Βέερτ, Πάολο Φερνάντες και ενδεχομένως και του Φράνκο Φεράρι. Ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το