Τοπικά

Εμπορικός Σύλλογος Βόλου: “Ευθύνη όλων να δώσουμε το “παρών” στις κάλπες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί τους εμπόρους κι επιχειρηματίες της περιοχής να συμμετέχουν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και να δώσουν την ψήφο τους κατά συνείδηση, με γνώμονα πάντα την ενίσχυση της θέσης της μεσαίας τάξης, τη δημιουργία συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής και εργασιακής νομοθεσίας. “Η δική μας ευθύνη είναι να συμμετέχουμε στην πολιτική ζωή, να μην επαναπαυόμαστε και να δώσουμε το παρόν στις κάλπες”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, που αποτιμά θετικά τις επαφές με τους  υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπως και τις επισκέψεις δυο πολιτικών αρχηγών στην εμπορική αγορά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου εύχεται καλή επιτυχία σε όσους υποψήφιους διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου .
Στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου συναντήθηκαν με τοπικούς υποψήφιους σε ένα πλαίσιο τοποθέτησης θέσεων και προτάσεων αναφορικά με τα προβλήματα της αγοράς και της οικονομίας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ήταν ανοιχτός να δεχτεί και υποδέχτηκε στα γραφεία του Συλλόγου όσους υποψήφιους επιθυμούσαν να αφουγκραστούν τη φωνή των μικρομεσαίων εμπόρων, που ταλανίζονται από την ύφεση της αγοράς, την επιβαρυμένη φορολογία, την έλλειψη ρευστότητας και επιζητούν την επείγουσα ανάπτυξη όλων των τομέων παραγωγής. Στόχος των συναντήσεων ήταν ο εποικοδομητικός διάλογος που θα κατατείνει στην ενίσχυση του εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και στην ουσιαστική βελτίωση της θέσης της μεσαίας τάξης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου υποδέχτηκαν δύο πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων, οι οποίοι επισκέφθηκαν την εμπορική αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας αντίστοιχα. Μέσα από αυτή την επίσκεψη ελπίζουμε να εισακούστηκαν ηχηρά οι ανάγκες όχι μόνο της τοπικής αγοράς αλλά και της επιχειρηματικότητας πανελλαδικά.
Ελπίζουμε οι πολιτικές δυνάμεις που διεκδικούν την ψήφο μας με αίσθημα ευθύνης να πράξουν με βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της θέσης της μεσαίας τάξης, τη δημιουργία συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής και εργασιακής νομοθεσίας. Κι η δική μας ευθύνη είναι να συμμετέχουμε στην πολιτική ζωή, να μην επαναπαυόμαστε και να δώσουμε το παρόν στις κάλπες. Καλούμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους κι επιχειρηματίες να συμμετέχουν στις εκλογές και να δώσουν την ψήφο τους κατά συνείδηση. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η «ραχοκοκαλιά» της ελληνικής οικονομίας και έχουμε ευθύνη να διατηρήσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την ελληνική οικονομία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το