Τοπικά

“Οργώνει” το Νομό Μαγνησίας η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Συνάντηση με κατοίκους στο Αερινό είχε χθες η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε σε καφετέρια της περιοχής με πολίτες όπου είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχή σε άριστο κλίμα.
Η κ. Χρυσοβελώνη ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι επί θητείας της ο Δήμος Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 5.823.500 € μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για έργα όπως; Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων, προμήθεια μηχανημάτων έργου και οχημάτων, εκσυγχρονισμό υποδομών ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος κ.α.
Για την περιοχή του Αερινού δόθηκε ποσό 2.400.000 € για το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Αγίου Γεωργίου και Αερινού και για αγωγούς μεταφοράς.
Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή του Αλμυρού συνομιλώντας με κατοίκους της πόλης και επισκέφτηκε υπηρεσίες και φορείς καθώς και τις περιοχές του Πηλίου, Μακρυράχη, Ανήλιο και Κισσό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το