Τοπικά

Με εμπειρία, γνώση και ανανέωση οδεύει για τρεις έδρες η Νέα Δημοκρατία

nd

Εμπειρία- γνώση-ανανέωση είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τη Μαγνησία, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ κ. Γιώργος Κίτσιος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών. Μάλιστα έθεσε ως στόχο την εκλογή τριών βουλευτών, ενώ για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως θα είναι το πρώτο κόμμα.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας φάνηκε αισιόδοξος πως η Νέα Δημοκρατία θα ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις, όπως έκανε και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, όταν οι δημοσκόποι ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει προβάδισμα 3-6%.
«Θα γίνει το ίδιο που συνέβη το 2012, όταν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ανατραπούν τα ποσοστά που παρουσιάζονται και θα κερδίσουμε στις εκλογές. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να προσφέρουμε μία νέα σελίδα για τον τόπο», είπε ο κ. Κίτσιος.
Ακολούθως σημείωσε πως η χώρα σύρθηκε στις εκλογές από τη μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής και ανέφερε πως μόνο η Ν.Δ. μπορεί να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία του τόπου, την ανάπτυξη και την δημοκρατική ομαλότητα, ενώ συμπλήρωσε για τα μετεκλογικά σχέδια πως η Ν.Δ. είναι υπέρ των συνεργασιών και το έχει αποδείξει αυτό, καθώς η παράταξη κοιτά το συμφέρον της πατρίδας κι όχι το δικό της.
Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε στη Μαγνησία, τόνισε πως συγκεντρώθηκε ό,τι καλύτερο υπήρχε και ήδη τα μηνύματα είναι πολύ θετικά.
«Ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει τους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δίνουμε την ελπίδα, εγγυόμαστε την ασφάλεια και την προοπτική», τόνισε ο κ. Κίτσιος.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας χαρακτηρίζεται από την εμπειρία, τη γνώση και την ανανέωση και ο στόχος των τριών εδρών μπορεί να επιτευχθεί.
Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. για τη Μαγνησία είναι οι κ.κ. Έλενα Αντωνοπούλου – Μπουρούνη διεθνολόγος πρώην αντινομάρχης, Γιώργος Καλτσογιάννης δικηγόρος και πρώην αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Καπάνη δικηγόρος, η οποία απουσίαζε εξαιτίας της περιοδεία της στην Αργαλαστή, Αθανάσιος (Σάκης) Κοκκίνης δικηγόρος, πρώην αντινομάρχης, Ζέττα Μακρή, βουλευτής, πρώην υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Μιτζικός, δικηγόρος και επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου», Χρήστος Μπουκώρος, δημοσιογράφος και Κώστας Παπαδόπουλος, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.
Αναφερόμενος στη μερίδα των αναποφάσιστων πολιτών, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας σημείωσε πως οι αναποφάσιστοι δεν θα μεταβούν στην κάλπη με οργή και θυμό, ενώ για τη συσπείρωση της Ν.Δ. τόνισε ότι σήμερα είναι στο 79% και εκτίμησε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το 85%, ενώ επισήμανε ότι την τελευταία εβδομάδα που απομένει μέχρι την κάλπη, θα γίνει το καλύτερο για να περάσουν στους ψηφοφόρους οι θέσεις του κόμματος.

Στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών παραβρέθηκαν στελέχη και φίλοι της παράταξης, αλλά και η πρώην βουλευτής Ν. Αχαΐας κ. Νατάσα Ράγιου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το