Ελλάδα

Ελεύθερη η 26χρονη που έβαλε κοριό στην κούκλα του παιδιού της

Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 26χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε κοριό στο αρκουδάκι του παιδιού της για να κρυφακούει τον πρώην σύζυγό της και συνελήφθη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας και μέχρι την απολογία παρέμενε υπό κράτηση.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Κυριάκος Καντηλίδης, η 26χρονη προσκόμισε πλήθος αποδεικτικού υλικού και στοιχείων που δείχνει ότι παρόλο που γνώριζε ότι ήταν παράνομη η πράξη της, προχώρησε σε αυτήν για να προστατεύσει το παιδί της, καθώς είχε δει κακώσεις στο σώμα του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξε και τρεις φωτογραφίες που δείχνουν το παιδί να φέρει σημάδια.

«Το έκανα για να προστατεύσω το παιδί μου, είχα ευρήματα κακώσεων για τα οποία υπήρχε αποδεικτικό υλικό και είναι αυτό που σας προσκομίζω. Αντιλαμβάνομαι τις συνέπειες πράξεων αλλά είμαι μητέρα και έπρεπε να προστατεύσω το παιδί μου», φέρεται να είπε η 26χρονη στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι μετά τον χωρισμό του ζευγαριού η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του 29χρονου και μπορούσε να βλέπει το παιδί δύο φορές τον μήνα, για έξι ώρες και χωρίς διανυκτέρευση μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία του 29χρονου πρώην συζύγου της, σύμφωνα με την οποία, αφού ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο τέκνο τους, βάσει σχετικής απόφασης, μετέβη σε κατοικία που διαμένει, όπου μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε, επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι που ήταν παντρεμένο με σύμφωνο συμβίωσης, μετά το χωρισμό του ζει σε διαφορετικές πόλεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το