Τοπικά

Έλεγχοι με κατασχέσεις και πρόστιμα στη λαϊκή

λαική ρούχων 2

Σε καταστροφή κατασχεθέντων ειδών ένδυσης αλλά και στην επιβολή διοικητικών προστίμων ύψους 2000 ευρώ προχώρησαν Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και υπαίθριου Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων που διενήργησαν σήμερα ελέγχους στη λαϊκή με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στη λαϊκή αγορά ετοίμων ενδυμάτων και υποδημάτων του Δήμου Βόλου, στην οδό Κωνσταντά αλλά και γύρω από τη λαϊκή. Σε μία περίπτωση το Κλιμάκιο προχώρησε στην κατάσχεση και καταστροφή ειδών ένδυσης, που ο ή η κάτοχος των οποίων τα είχε εγκαταλείψει σε διπλανό σημείο της λαϊκής όταν αντιλήφθηκε τον έλεγχο. Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με χρωματισμό με ανεξίτηλο σπρέι και τα πήρε απορριμματοφόρο που διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου που συνέδραμε το κλιμάκιο σε όλη τη διάρκεια του ελέγχου.

Επιπλέον, σε δύο περιπτώσεις το Κλιμάκιο επέβαλε επί τόπου, με σχετικές Εκθέσεις Βεβαίωσης Παράβασης, διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 2.000€ για πώληση προϊόντων που δεν αναγράφονταν στην ισχύουσα άδεια πωλητή, μη αυτοπρόσωπη προσέλευση πωλητή και μη κατοχή της άδειας κατά την ώρα του ελέγχου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το