Τοπικά

ΕΚΒ: Το Δημόσιο “καρπώθηκε” τον ιδρώτα της καθαρίστριας και δεν ζημιώθηκε

Την άμεση απελευθέρωση της καθαρίστριας που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για τη χρήση πλαστού απολυτηρίου Δημοτικού ζητά σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Βόλου επισημαίνοντας πως με  αυτή τη δικαστική απόφαση εξαντλείται η αυστηρότητα κατά μιας φτωχής βιοπαλαίστριας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου θεωρεί αναντίστοιχη προς το …ειδεχθές έγκλημα της ανθρώπινης επιβίωσης, αλλά και προς το Δικαιοσύνης αίσθημα, την καταδίκη, με δέκα χρόνια φυλάκιση, της καθαρίστριας με το πλαστό Ενδεικτικό του Δημοτικού!
Η εξάντληση της αυστηρότητας κατά μιας φτωχής βιοπαλαίστριας (της οποίας, μάλιστα, το Δημόσιο «καρπώθηκε» τον ιδρώτα της και δεν ζημιώθηκε), προκαλεί βάναυσα την Ελληνική Κοινωνία.
Στη μνημονιακή Ελλάδα που γεννά «Αγιάννηδες» αλλά και …αξιότιμα, ενίοτε, «τρωκτικά» του Δημοσίου χρήματος, οι εν λόγω Ιαβερικές εμμονές, προκαλούν θλιβερούς συνειρμούς και πλήττουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη.
Θεωρούμε ελπιδοφόρα, την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και ελπίζουμε σε σύντομη αναίρεση της απάνθρωπης αυτής καταδίκης. Ζητάμε δε την άμεση απελευθέρωση της 53χρονης, εργαζόμενης και μητέρας!!!”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το