Τοπικά

ΕΚΒ: Απίστευτη κοροϊδία των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και της κοινωνίας από την κυβέρνηση

Οι τροπολογίες για το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι ένα ακόμη βαρύτερο χτύπημα στους συνταξιούχους τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Βόλου και προσθέτει πως η κυβέρνηση αφήνει στον αέρα τις συλλογικές συντάξεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου:

«Ο μνημονιακός «Μινώταυρος», που κατατρώγει τα εργασιακά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των Ελλήνων δεν «χόρτασε»! Οι Δανειστές ζητούν κι άλλο αίμα και η υποτελής στις αξιώσεις τους Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπεύδει να τους ικανοποιήσει με «βροχή» τροπολογιών, για την ψήφιση των υπολειπόμενων προαπαιτούμενων, προκειμένου να κλείσει η β΄ αξιολόγηση!
Με τις τροπολογίες αυτές –που, σημειωτέον καθ’ εαυτές ευτελίζουν τις Κοινοβουλευτικές διαδικασίες– η Συγκυβέρνηση καταφέρει, μεταξύ άλλων, ακόμη βαρύτερο χτύπημα στους συνταξιούχους, ενώ διαψεύδει τον ίδιο τον εαυτό της, αφήνοντας κυριολεκτικά στον αέρα την επαναφορά των Συλλογικών Συντάξεων!
Μία απίστευτη κοροϊδία των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και της Ελληνικής Κοινωνίας, από μια Κυβέρνηση που, στον ολισθηρό μνημονιακό της κατήφορο, δείχνει να έχει περιπέσει σε επικίνδυνο, vertigo!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το