Αθλητισμός

Έκτος στην Ελλάδα ο Γεραμπίνης του Άτλαντα

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η περίοδος του κλειστού στίβου για τους αθλητές του Άτλαντα Βόλου. Στην δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ ο Θανάσης Γεραμπίνης κατάφερε να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ 8.51 στα 60 μ. με εμπόδια και να βγει 2ος στην πρώτη τελική σειρά και 6ος στο σύνολο των αθλητών. Άρχισε,  λοιπόν, να σταθεροποιείται σε καλές επιδόσεις και έδειξε πως το καλοκαίρι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Στην πρώτη μέρα των αγώνων συμμετείχαν επίσης στον προκριματικό των 60 μέτρων οι: Ρωμανός Σταθούρος με χρόνο 7.29, Χρήστος Τακτικός με 7.32, Θανάσης Γεραμπίνης με 7.36, Δέσποινα Καυκούλα με 8.21. Όλοι τους αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες για τους στόχους του καλοκαιριού.

Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές τους, Δημήτρης Θεοχάρης και Στέφανος Κορώνας.

Στο μεταξύ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που πραγματοποιήθηκε στην Πηγή Τρικάλων, ο Άτλας με πέντε αθλητές και μια αθλήτρια. Έδωσαν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό και πέτυχαν όλοι ατομικά ρεκόρ. Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές του συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης και Στέφανος Κορώνας, καθώς και ο πολύ στενός φίλος και συνεργάτης της βολιώτικης ακαδημίας Λευτέρης Πασσιάς.

Τα αποτελέσματα: Στην κατηγορία Κ18 ανδρών (4χλμ): Σφέτσας Δημήτριος 54ος με επίδοση 13.46, Μαργαριτόπουλος Νικόλαος 82ος με επίδοση 14:28.

Στην κατηγορία Κ16 αγοριών (3χλμ): Κράλλης Αλέξανδρος 41ος με επίδοση 10:13,

Λιάμτσας Αντώνιος 63ος με επίδοση 10:44, Κουσκουρίδας Βασίλειος 81ος με επίδοση 11:07.

Στην κατηγορία Κ16 κοριτσιών  (2 χλμ): Καραγεώργου Αικατερίνη 119η με επίδοση 8:39. Οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους γονείς που παρευρέθηκαν στις «Σκαμνιές» Τρικαλων για να συμπαρασταθούν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το