Αθλητισμός

«Εκστρατεία» στον Βόλο Ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ

Η αναμέτρηση με τον Αστέρα ανήκει στο παρελθόν για τον Βόλο και πλέον οι «κυανέρυθροι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης 28/12 με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο τελευταίο ματς για το 2022.

Για το εν λόγω παιχνίδι η ΑΕΚ ετοιμάζεται για… εκστρατεία στον Βόλο και το πέταλο του Πανθεσσαλικού δεν αρκεί για τις ανάγκες του κόσμου της.

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων και έπειτα από τη συζήτηση για τις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού, συμφωνήθηκε ν’ ανοίξει το ένα πέταλο, προκειμένου να καλυφθούν σε πρώτη φάση οι αυξημένες ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 5.000 θα βρίσκονται στο γήπεδο. Ωστόσο, ο αριθμός φαίνεται πως δεν αρκεί για τη ζήτηση που υπάρχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αιτήματα απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ήδη πάρα πολλά. Υπάρχει τεράστια επιθυμία των φίλων της ΑΕΚ να μετατρέψουν το «Πανθεσσαλικό» σε «OPAP Arena» και ήδη καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστούν ακόμα περισσότερα εισιτήρια. Άλλωστε, πέραν των φίλων της ΑΕΚ από την Αθήνα, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και από τους φιλάθλους της ΑΕΚ της περιφέρειας, έστω και εάν το ματς είναι σε καθημερινή μέρα και εν μέσω γιορτών.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το