Τοπικά

Έκρυθμο το κλίμα στο ΓΕΛ Αγριάς – Μεγάλες ζημιές στο σχολείο μετά την κατάληψη

Έκρυθμο παραμένει το κλίμα στο ΓΕΛ Αγριάς, όπου χθες οι γονείς αναγκάστηκαν να κόψουν το λουκέτο της κατάληψης προκειμένου να λειτουργήσει το σχολείο.

Στο εσωτερικό του διδακτηρίου έχουν διαπιστωθεί εκτεταμένες ζημιές και το πρωί έγινε καταγραφή από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, προκειμένου να προχωρήσουν στην αποκατάστασή τους. Όπως έγινε γνωστό, σήμερα δεν θα γίνουν μαθήματα και το σχολείο θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά από αύριο.
Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε για την κατάσταση τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σ. Σαβελίδη, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το ΓΕΛ.
Σημειώνεται ότι ομάδα μαθητών επιχείρησε και χθες να κάνει κατάληψη στο σχολείο. Μάλιστα γύρω στις 7.30 το πρωί οι μαθητές βρίσκονταν εντός του αύλειου χώρου και δεν επέτρεπαν τους μαθητές και τους καθηγητές να εισέλθουν μέσα. Η κατάσταση ηλεκτρίστηκε και παρενέβησαν οι γονείς που με εργαλείο έκοψαν το λουκέτο και εισήλθαν στον αύλειο χώρο οι μαθητές και οι καθηγητές.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Τριανταφύλλου ζήτησε με έγγραφό του από τον Δήμο να αφαιρέσει την τσιμεντένια πόρτα που βρίσκεται στον αύλειο χώρο ώστε να αποτραπεί οποιοσδήποτε κίνδυνος νέας κατάληψης στο σχολείο, αφού όλοι θα μπορούσαν να εισέλθουν ανενόχλητοι στον αύλειο χώρο.
Σήμερα στο σχολείο αναμένεται να συνεδριάσει ο σύλλογος διδασκόντων για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το