Τοπικά

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για νέες ΥΔΕ και παρουσίαση LEGRAND

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Βόλο το διήμερο εκπαιδευτικών παρουσιάσεων και σεμιναρίων για τις ψηφιακές υπογραφές των Υπεύθυνων Δηλώσεων Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας.
Το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο ΣΕΗ Μαγνησίας υποδέχτηκε τους Συναδέλφους Αδειούχους Ηλεκτρολόγους του Βόλου & των Βορείων Σποράδων, στο Ξενοδοχείο Park. Εκεί τα μέλη του Συνδέσμου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη διαδικασία Ψηφιακής Θεώρησης και Υπογραφής των ηλεκτρολογικών σχεδίων μέσω gov. gr, αλλά και για την ηλεκτρονική αποστολή των ΥΔΕ στη ΔΕΔΔΗΕ, η οποία από 1/1/2023 θα είναι πλέον υποχρεωτική. Την ενημέρωση των Συναδέλφων ανέλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και πρώην Β’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Η. κ. Τζανίκος Σπυρίδων, καθώς ο Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ. ήταν το πρώτο Σωματείο που ανέλαβε την πιλοτική εφαρμογή της διαδικασίας σε άμεση συνεργασία με τη ΔΕΔΔΗΕ και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η παρουσίαση της εταιρίας LEGRAND πάνω στους οικιακούς και ξενοδοχειακούς εξοπλισμούς. Οι εξαιρετικοί μηχανικοί πωλήσεων της εταιρίας κ.κ. Μηχανατζίδης Παύλος, Κατσαρός Πάνος και Κριμπογιάννης Παρασκευάς (υπεύθυνος Μαγνησίας), σε συνεργασία με τον sales & business development manager Β.Ελλάδος κ. Καρατζά Κωνσταντίνο, έφεραν τα μέλη του ΣΕΗΜ σε επαφή με νέα πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογίες της Legrand, μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αξιόπιστες δυνάμεις του χώρου.
Το διήμερο των εκδηλώσεων τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκης Ευάγγελος καθώς και το Μέλος του ΔΣ της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, της ΟΕΒΕΜ και Υπεύθυνος Τύπου του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας κ. Πλαστάρας Τρύφων.

Ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ αλλά και το σύνολο του ΔΣ του ΣΕΗΜ, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τα μέλη του Συνδέσμου για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους, τους καλεσμένους για τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους αλλά φυσικά και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ LEGRAND, που στέκεται πάντοτε έμπρακτος αρωγός στις δράσεις του ΣΕΗ Μαγνησίας!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το