ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Τοπικά

Εκνευρισμός στη δημοτική αρχή για το «φρένο» στο εργοστάσιο σκουπιδιών – Αχ. Μπέος: Κατάπτυστη η απόφαση

Κατάπτυστη είναι σύμφωνα με τον Αχ. Μπέο η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται η μελέτη του Δήμου Βόλου για τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής SRF. Ο Αχ. Μπέος, έντονα εκνευρισμένος, επιτέθηκε σήμερα με σφοδρότητα στο στέλεχος του υπουργείου που υπογράφει τη συγκεκριμένη γνωμοδότηση, αλλά και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.
Επικαλέστηκε δηλώσεις του Σ. Φάμελλου υπέρ της μονάδας παραγωγής SRF στον Βόλο και υποστήριξε ότι η ίδια μονάδα γίνεται στο Γραμματικό και στο Σχιστό.
«Αν είναι μάγκες αυτοί οι ξεφτιλισμένοι, οι προδότες, πώς επιτρέπουν κάθε μέρα να ξεφορτώνονται χιλιάδες τόνοι srf στον Βόλο και στην Χαλκίδα; Επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται; Είναι καλύτερο να έρχονται καραβιές με το καύσιμο και να ξεφορτώνουν; Είναι ανήθικοι και ανίκανοι. Αυτές οι μέθοδοι είναι ντροπή», είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μελέτη για το εργοστάσιο στον ΧΥΤΑ Βόλου εστάλη στο Υπουργείο την περασμένη Παρασκευή, χρεώθηκε σε συγκεκριμένη υπάλληλο την Τρίτη 12 του μήνα και στις 14 γνωμοδότησε. «Η απάντηση που έστειλα στο υπουργείο είναι ότι η γνωμοδότηση αυτής της κυρίας είναι κατάπτυστη. Όποτε θέλει αυτή η κυρία, να κάτσει να τη στήσουν στον τοίχο οι επιστήμονες», είπε και συνέχισε:
«Ρε λαμόγια, τόσα χρόνια δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Ο δήμαρχος της πόλης φοράει παντελόνια. Λέμε ότι σταματάμε. Να μας πουν τι προβλέπει ο εθνικός σχεδιασμός. Ο σχεδιασμός είναι ίδιος και όχι χρωματιστός. Εμείς είπαμε να ταυτιστούμε με τον σχεδιασμό της κ. Δούρου. Αν οι αρμόδιοι μας πουν ότι ο Βόλος, λόγω κλίματος, πρέπει να έχει άλλη μονάδα, να μας το πουν. Να μας πει το Υπουργείο τι πρέπει να κάνουμε και εμείς αύριο αλλάζουμε τη μελέτη».

Ο Αχ. Μπέος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στις δημοτικές όσο στις εθνικές εκλογές, θα πάθει πανωλεθρία και υποστήριξε ότι η απόρριψη της μελέτης έγινε ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου, προκειμένου να αμβλυνθεί το πολιτικό κόστος για την κυβερνητική παράταξη. «Αυτοί που έδωσαν την εντολή, έστειλαν την απόφαση στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και τη μοίραζαν από πόρτα σε πόρτα. Μόνο από τη φάτσα να τους δεις… τους λυπάμαι. Ρε άπλυτοι…. Πωπω Παναγία μου. Ο κόσμος ξέρει, κρίνει. Ξεφτιλίσατε την έννοια του αριστερού, του προοδευτικού, του δημοκράτη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το