Ελλάδα

Εκατοντάδες μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Το προσόν που σας ανεβάζει έως και 50 μόρια!

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ανακοίνωσε την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 431 ΜΟΝΙΜΩΝ θέσεων!

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ) και αφορούν την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και τη Φθιώτιδα.

Οι προσλήψεις απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και όσοι διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου!

Αυτές τις ημέρες οι ενδιαφερόμενοι έχουν μόνο ένα τρόπο να προλάβουν να πάρουν τα 50 μόρια που θα δείτε παρακάτω στον πίνακα. Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα για να προλάβουν να πάρουν τα 50 μόρια ειναι αυτή η πιστοποίηση που έρχεται μέσα σε 2 μόνο ημέρες

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στη νέα προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για μόνιμο προσωπικό είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ (103 θέσεις)
Τεχνολογικής Εκπαίδευσης: Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ (154 θέσεις)
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων ΔΕ (174 θέσεις)
Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 και λήγει τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 και ώρα 2 το μεσημέρι.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Για διευκρινίσεις που αφορούν στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, καλέστε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, στα τηλέφωνα 210-9281888 και 210-9281890, κατά τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 έως 16.00.

Τι μοριοδοτείται – Ο μόνος τρόπος να προλάβετε να πάρετε τα έξτρα 50 μόρια

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ, τα προσόντα που είναι απαραίτητα για τις παραπάνω προσλήψεις μοριοδοτούνται ως εξής:

Προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

Πηγή: Proson.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το