Αθλητισμός

Είκοσι μετάλλια για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου στο ενοποιημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με 20 συνολικά μετάλλια(6 χρυσά, 9 αργυρά και 5 χάλκινα) επέστρεψαν οι αθλητές της Νίκης από το ενοποιημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων σε όλες τις περιφέρειες κι ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ).
Τα μετάλλια με τα διπλώματα θα αποσταλούν από την ΚΟΕ και η απονομή θα γίνει από τους συλλόγους στους αθλητές με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Στην κατηγορία εφήβων- νεανίδων οι αθλητές κατέκτησαν 7 μετάλλια:

ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
2 ασημένια (200 μικρή ατομική και 100 ύπτιο) και 1 χάλκινο στα 50 ύπτιο.

ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2 ασημένια ( 200 πεταλούδα και 400 ελεύθερο .

ΜΙΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1 ασημένιο στα 400 μικτή ατομική.

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
1 χάλκινο στα 400 μικτή ατομική

Στις κατηγορίες παμπαίδων παγκορασίδων Α-Β και παίδων κορασίδων (AGE GROUP) οι αθλητές κατέκτησαν 13 μετάλλια:

ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
3 χρυσά στα 200 ύπτιο, 200 και 400 μικτή ατομική .

ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ ΧΑΡΑ
2 χρυσά και 1 ασημένιο στα 800,400,και 1500 ελεύθερο αντίστοιχα.

Ιωαννίδης Γιώργος
2 ασημένια και 1 χάλκινο στα 200 ύπτιο, 800 ελεύθερο και 100 ύπτιο αντίστοιχα.

ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑ ΑΡΙΕΤΑ
1 ασημένιο στα 1500 ελεύθερο.

ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
1 χάλκινο στα 200 πεταλούδα .

Στα ομαδικά οι αθλητές κατέκτησαν 2 μετάλλια.

4Χ200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΦΗΒΩΝ
Χάλκινο μετάλλιο με τους
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΚΟΝΤΟΒΑ ΓΙΑΝΝΗ
ΜΙΑΡΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4Χ200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α
Χρυσό μετάλλιο με τους
ΚΟΝΤΟΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ
ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗ ΝΙΚΟ
ΣΤΥΛΛΑ ΧΡΗΣΤΟ

Στις τελικές βαθμολογούμενες 16αδες είχαμε 37 παρουσίες με αθλητές μας, που έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα, όπως φαίνονται στους σχετικούς πίνακες.
Αξιοσημείωτο γεγονός ότι η ομάδα  στερήθηκε τελευταία στιγμή λόγω ασθένειας την παρουσία στους αγώνες δύο αθλητών, με προοπτική κατάκτησης μεταλλίων και σημαντικών βαθμών.
Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και το χειροκρότημα που έλειψε φέτος λόγω των συνθηκών.
Θερμά συγχαρητήρια και στον Σ.Κ ΡΟΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις ηλικιακές κατηγορίες. Ένα σύλλογο που ιδρύθηκε την ίδια χρονιά το 2008 με την ίδρυση του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου.
Μετά από δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα στα αντίστοιχα ηλικιακά AGE GROUP που κατέκτησε ο σύλλογος μας εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας επιβεβαιώνοντας την αξία του έμψυχου υλικού, την φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Πειραιώς για την κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων. Στην πρώτη εμφάνισή μας στην συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς οι αθλητές μας ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά και θα συμμετέχουν και του χρόνου στο ίδιο πρωτάθλημα, βρεθήκαμε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης με τους πέντε πρώτους, να είναι σύλλογοι που δίνουν μεγαλύτερη αξία στην δική μας θέση, μεταξύ σε 63 συλλόγους που συμμετείχαν .

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης, συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια και τους γονείς για την εμπιστοσύνη.
Το τμήμα κολύμβησης θα συμμετάσχει στο εθνικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, 5-6 Αυγούστου 2020, με έξι νεαρούς αθλητές των κατηγοριών εφήβων/ νεανίδων που έχουν πιάσει τα σχετικά όρια, με στόχο την υπέρβαση. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νίκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το