Τοπικά

Είχε αποπειραθεί να βιάσει και 19χρονη ο 44χρονος

O 44χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης ενώ τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στον Βόλο, είχε απασχολήσει τις Αρχές και το 2015, για ανάλογη υπόθεση με θύμα 19χρονη. Η μητέρα της μίλησε για πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου και περιέγραψε τον εφιάλτη της κόρης της.

Όπως λέει η μητέρα της 19χρονης, ο 44χρονος προσπάθησε να βιάσει το παιδί της, που ξέφυγε την τελευταία στιγμή. «Έτρεχε πανικόβλητη και μπήκε σε ταβέρνα για να ζητήσει βοήθεια. Βγήκαν οι σερβιτόροι και άρχισαν να τον ψάχνουν αλλά είχε φύγει» τονίζει μεταξύ άλλων. «Προσπάθησε να βιάσει την κόρη μου και το παιδί δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να την ακουμπήσω. Ακόμα και σήμερα έχει πολλά νεύρα, είναι κλεισμένη στον εαυτό της και δεν δέχεται να πάει σε ψυχολόγο. Κάναμε μήνυση αλλά δεν έγινε τίποτα και αυτός συνέχιζε να κυκλοφορεί ελεύθερος». Ο 44χρονος βρήκε τη 15χρονη στο instagram κι από εκεί της παρουσιάστηκε ως γνωστός των γονιών της. Η ανήλικη κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο και ο 44χρονος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Προσφέρθηκε να την πάει στον Βόλο να δει το αγόρι της και να τη γυρίσει. Μάλιστα της είπε πως θα γύριζαν στη Λιβαδειά πριν τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της.

Αφού λοιπόν είχε καταφέρει να ξεγελάσει το κορίτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι. Λίγο πριν βγουν στην Εθνική Οδό, αυτός έστριψε, την πήγε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό και σύμφωνα με την καταγγελία τη βίασε. Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της και τη γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος θα της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια». Λίγες μέρες μετά, όμως, το 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό του και στις 28 Μαΐου ο 44χρονος συνελήφθη. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ισχυρίστηκε πως η κοπέλα συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ. Στην ερώτηση αν θυμάται να του είπε όχι το κορίτσι, απάντησε πως δεν θυμάται να του είπε όχι!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το