Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στην υπόθεση – Κοντά στην ταυτοποίηση υπόπτου

Εξελίξεις αναμένονται γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς οι αστυνομικές αρχές φέρονται να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Ετοίμασαν σκίτσο του δολοφόνου
Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ανατρέχουν στη μνήμη του 32χρονου όταν ανακαλύπτουν νέα στοιχεία ή κάποια άλλα δεδομένα ζητώντας του διευκρινίσεις. Ήδη ο νεαρός πιλότος έχει δώσει αρκετές περιγραφές μέσω των οποίων ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ ετοίμασαν ένα σκίτσο του δολοφόνου.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στη συνέχεια, μετά το σκίτσο δηλαδή ανέτρεξαν και σε μία βάση δεδομένων με φωτογραφίες σεσημασμένων. Δηλαδή, ουσιαστικά του έδειξαν ένα «άλμπουμ» σεσημασμένων για τέτοιου είδους αδικήματα και κυρίως με τη βοήθεια του τμήματος δίωξης κατά εγκλημάτων ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ο 32χρονος είδε τουλάχιστον 150 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών των προηγούμενων πέντε ετών προκειμένου να δει αν κάποιος από αυτούς ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που συγκράτησε. Ο 32χρονος φαίνεται πως ξεχώρισε ένα ύποπτο που συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό αναγνώρισης από το νεαρό πιλότο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το