Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην νομάρχης, Γιάννης Πρίντζος

Σε ηλικία 80 περίπου ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας, Γιαννης Πρίντζος. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, καθώς ο Γιάννη Πρίντζος υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος πολιτικά και διοικητικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Ο Γιάννης Πρίντζος διετέλεσε νομάρχης Μαγνησίας την τετραετία 2002-2006, ενώ από το 1999 έως το 2002 είχε διατελέσει πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας. Γεννήθηκε στο Αερινό και ήταν παντρεμένος με την Ελένη Σεφερειάδου, πρώην διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Βόλου, με την οποία απέκτησαν δυο κόρες.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου
Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, αναφέρει: «Το άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Πρίντζου μας γεμίζει θλίψη.
Ο Γιάννης Πρίντζος, ήταν ικανότατο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, συνεπής αγωνιστής της παράταξης, πετυχημένος νομάρχης.
Υπηρέτησε με ζήλο το σύνολο του τεχνικού κόσμου, από τη θέση του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ενώ σχεδίασε και υλοποίησε πολλά και σημαντικά έργα για τη Μαγνησία, από τις θέσεις τις οποίες κατείχε.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Φίλε Γιάννη, θα σε θυμούμαστε παντοτινά, για την μαχητικότητά σου, την άδολη αγάπη σου, για την παράταξη και τον τόπο μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το