Τοπικά

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Κιός

Έδωσε χρόνια «μάχη» με τον καρκίνο και σε ηλικία 62 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Κιός, στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, που διετέλεσε και Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας. Ο Βασίλης Κιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ταξίαρχου μετά από 35 χρόνια θητείας και ήταν το πρόσωπο που αναδιάρθρωσε την Ασφάλεια του Βόλου. Αμέσως μετά την αποστρατεία του το 2011 ασθένησε και αντιμετώπισε με γενναιότητα τον καρκίνο, ασχολούμενος ταυτόχρονα με την ξυλογλυπτική και την αγιογραφία. Ο Βασίλης Κιός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κλινική. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωϊ στον Άγιο Λάζαρο  σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου:
Έφυγε σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων, μετά από πολύχρονη και άνιση μάχη, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Στρατηγός ε.α., Βασίλης Κιός. Ο Βασίλης Κιός με την επάρκειά του και το ήθος του, με τις βαθύτατα ανθρώπινες και κοινωνικές του ανησυχίες, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη Μαγνησία.
Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, διακρίναμε τη σοβαρότητα και τη στιβαρότητα του ανδρός που σήμερα έφυγε.
Καλό ταξίδι στον εξαιρετικό άνθρωπο και ικανό ηγέτη της τοπικής Αστυνομίας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στα παιδιά του.

Συλλυπητήρια δήλωση της Ζέττας Μακρή:
Τον Βασίλη τον γνώρισα, πριν ασχοληθώ με την πολιτική. Τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Σε εμάς, τους δικηγόρους ήταν γνωστή και η ακεραιότητα και η επάρκειά του. Στους Βολιώτες,το ήθος και η αποτελεσματικότητά του.
Όσα οι συνάδελφοί του αναφέρουν στο συλλυπητήριο μήνυμά τους είναι αυτά, που όλοι μας νοιώθουμε και πιστεύουμε!
Εγώ θα κρατήσω, ως παράδειγμα ζωής, την στάση του σε συναδέλφους του, όταν τους αδικούσαν! Πάντα,ακόμη και μετά την αποστρατεία!
Στην Φένια και τα παιδιά του, ειλικρινέστατα συλλυπητήρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το