Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή ο ακτινολόγος Γιάννης Καφφές

 

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου ο γνωστός Βολιώτης ακτινολόγος Γιάννης Καφφές, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και αφήνοντας πίσω την σύζυγό του, τον εγγονό του, τα αδέλφια, τα ανίψια και λοιπού συγγενείς.
Ο εκλιπών υπηρέτησε επί 30 χρόνια ως ακτινολόγος το Νοσοκομείο Βόλου. Ο Γιάννης Καφφές ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Στέλλα Γιακούλα, η οποία σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα έκανε γνωστό τον θάνατό του. Για τον Γιάννη Καφφέ αναφέρθηκε σε ανάρτησή του και ο Απόστολος Αποστολάκης, καθώς τους δύο άνδρες τους συνέδεε φιλία αλλά και συγγένεια, καθώς είχαν παντρευτεί δύο αδελφές.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης: «Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Τζώνη ο καλός. Ο Γιάννης Καφές. Ένας ωραίος άνθρωπος, δοτικός, εύθυμος, με αστείρευτο χιούμορ. Με τον Γιάννη συμπορευτήκαμε πολλά χρόνια μαζί αφού είχαμε παντρευτεί τις αδελφές Μίνα και Στέλλα Γιακούλα. Υπήρξε για τα μεγάλα παιδιά μου ο δεύτερος πατέρας. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς που περάσαμε μαζί, τίποτα δεν έδειχνε ότι το τέλος δεν θα αργούσε. Γιάννη καλό ταξίδι. Στέλλα κουράγιο».
Η πολιτική κηδεία και ο αποχαιρετισμός του θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 12.00 στο ξενοδοχείο Park. Η αποτέφρωση σύμφωνα με την επιθυμία του θα γίνει στην Ριτσώνα την Δευτέρα. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθεί οικονομική βοήθεια στον Σύλλογο φίλων εθελοντών και οικογενειών ΚΕΘΕΑ Πιλότος (αύριο στο PARK) ή στον λογαριασμό GR 0701726 12000 5612 095255331. Η αποτέφρωση θα τελεστεί στις 15 Ιανουαρίου στις 10.10 π.μ. στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το