Κόσμος

Έφηβοι στην Αίγυπτο έσκαβαν για χρυσό και πέθαναν από δίψα – Τι λένε οι Αρχές

Τραγωδία στην επαρχία Κένα, νότια του Καΐρου στην Αίγυπτο, καθώς οι σοροί τριών εφήβων βρέθηκαν σε έρημη περιοχή και οι έρευνες των Αρχών έδειξαν πως πέθαναν από δίψα αφού έχασαν τον δρόμο τους.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας της περιοχής, η αστυνομία έλαβε ειδοποίηση ότι οι σοροί τριών ατόμων βρέθηκαν σε έρημη περιοχή δίπλα στον δρόμο «Only-Al-Qusayr». Οι υπηρεσίες ασφαλείας μετέβησαν στο σημείο και αφού έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα και δακτυλικά αποτυπώματα εν γνώσει του Εισαγγελέα, μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Εκπαιδευτικού Νοσοκομείου Qift.
Σύμφωνα με πηγή ασφαλείας που μίλησε στο «Sky News Arabia» και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από τις έρευνες ασφαλείας που διεξήγαγε η ομάδα εγκληματικής έρευνας προέκυψε πως οι τρεις νεκροί έσκαβαν για χρυσό στην περιοχή, έχασαν τον δρόμο τους και πέθαναν από δίψα αφού τελείωσαν οι προμήθειές τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν εργαλεία αναζήτησης χρυσού, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να δημιουργούν υπόνοιες για ανθρωποκτονία. Οι ηλικίες τους ήταν μεταξύ 15 και 18 ετών, ενώ οι δύο ήταν αδέλφια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η περιοχή της ερήμου δίπλα στον δρόμο «Qeft-Al-Qusayr» είναι γνωστό ότι προσελκύει παράνομους αναζητητές χρυσού, ειδικά αφού στο παρελθόν περιλάμβανε ένα ορυχείο χρυσού με το όνομα «Al-Fawakhir», το οποίο έκλεισε πριν από αρκετές δεκαετίες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το