Θ Plus

Εφιαλτικός γάμος για νύφη μετά την έκπληξη που αποφάσισε να της κάνει ο μέλλων σύζυγός της

Δύσκολα θα ξεχάσει η 23χρονη Steph όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της με τον 27χρονο Billy. Eκείνος είχε τη φαεινή ιδέα να απευθυνθεί στην παραγωγή του τηλεοπτικού σόου «Don’t Tell The Bride» (Μην το πεις στη νύφη) για να διοργανώσει το γάμο τους.

Μόνο που φάνηκε από το αποτέλεσμα ότι δεν ήξερε καθόλου καλά την Steph. Η ίδια είχε όνειρο να ζήσει την ημέρα του γάμου της δίπλα στη φύση. Μόνο που ο Billy ένα μεγάλο μέρος του ποσού που ζήτησε από την παραγωγή για να σχεδιάσει την ημέρα του γάμου του (με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψει τίποτα στη νύφη μέχρι την τελετή) το διέθεσε σε μια…δυσάρεστη για τη σύζυγό του έκπληξη.

14.000 λίρες Αγγλίας διατέθηκαν σε έναν γάμο με 50 γουρούνια (που θα συνόδευαν τη νύφη στο γάμο) και παρανύμφους ντυμένες «ροζ γουρούνια». Τα γουρούνια κυλίστηκαν στις λάσπες και φυσικά (!) δεν ανταποκρίθηκαν στο «αίτημα» του γαμπρού να συνοδεύσουν τη νύφη.

Αποτέλεσμα ήταν η ημέρα του γάμου να είναι ένα βατερλώ και ένας αισθητικός εφιάλτης που φυσικά έγινε viral κάνοντας το γύρο των βρετανικών social media. Μάλιστα κατά την προβολή του επεισοδίου οι χρήστες του Twitter δεν σταματούσαν να σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ τα όσα διαδραματίστηκαν.

Αν αναρωτιέστε πώς γεννήθηκε η ιδέα στον γαμπρό για την διοργάνωση ενός τέτοιου γάμου, η απάντηση βρίσκεται στο παρατσούκλι της νύφης: «Miss Piggy».

«Αυτό είναι αστείο! Δεν ήθελα έναν «θεματικό» γάμο! Ηθελα έναν όμορφο γάμο» δήλωσε η ίδια.

Πηγή: bovary.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το