Τοπικά

Δύο μαθήτριες από το Λύκειο Σκοπέλου στο European School Radio

Δύο μαθήτριες του ΓΕΛ Σκοπέλου, η Κωνσταντίνα Ειρήνη Χλιβερού και η Κυριακή Ταλαδιανού, με ζήλο και αυτενέργεια παρουσιάζουν μουσική εκπομπή στο European School Radio.
Το European School Radio – Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο συντονίζεται από την Επιστημονική Εταιρία “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” (http://esradiosociety.eu/), η οποία αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανάπτυξη της δράσης European School Radio.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποτελείται από τους ιδρυτές και συντονιστές του Μαθητικού Ραδιοφώνου. Ωστόσο, ανανεώνεται και ενδυναμώνεται με την ένταξη νέων μελών από την επιστημονική και ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα για την αποτελεσματική ανάπτυξη και διεύρυνση του Μαθητικού Ραδιοφώνου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η αφίσα που φιλοτέχνησαν οι μαθήτριες και κάτω από αυτήν τα βίντεο των εκπομπών τους μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εδώ: http://europeanschoolradio.eu/esr-first-european-radio-post. Μπορείτε να παρακολουθείτε την εκπομπή των μαθητριών ζωντανά κάθε Κυριακή στις 21.00 εδώ: http://europeanschoolradio.eu/player.php. Η πρώτη ζωντανή
εκπομπή των κοριτσιών πραγματοποιήθηκε σήμερα, με εξαιρετικό παλμό. Οι δύο εκφωνήτριες παρουσίασαν με συντομία το λαμπερό νησί της Σκοπέλου, μαζί με πλούσιο, χαρούμενο μουσικό ρεπερτόριο από τη χορευτική ηλεκτρονική ποπ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το