Τοπικά

Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλοννήσου σε ψηφιακό workshop στην Ιταλία

Η επίσημη επανεκκίνηση του Ελληνικού τουρισμού βρίσκει τον Δήμο Αλοννήσου να συμμετέχει δυναμικά σε όσο το δυνατόν περισσότερες στοχευμένες εικονικές δράσεις προβολής άνευ κόστους σε πλήθος αγορών ενδιαφέροντος όπως Γερμανία, Μ. Βρετανία, Αυστρία και Ισραήλ. Σειρά είχε αυτή τη φορά η Ιταλική αγορά για την οποία ο Δήμος διασφάλισε μία θέση στο ψηφιακό workshop που προγραμμάτισε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας με την προσωπική φροντίδα της διευθύντριας κυρίας Κυριακής Μπουλασίδου και χωρίς επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ Κωνσταντίνος Σαντίκος εκπροσώπησε την Επιτροπή Τουρισμού και τον προορισμό, πραγματοποιώντας συναντήσεις με Ιταλούς ενδιαφερόμενους επαγγελματίες. Ο Δήμος θα επιδιώξει τη συνέχιση των επαφών αυτών, καθώς και την αξιοποίηση εκτενούς λίστας με Ιταλούς ταξιδιωτικούς πράκτορες που είχαν προσκληθεί στη δράση.

«Σε όλο αυτό το διάστημα επιχειρήσαμε να διατηρήσουμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με αγορές του εξωτερικού και την Ελλάδα. Με αιχμή του δόρατος την Covid-free πορεία του προορισμού αλλά και τις μοναδικές μας ταξιδιωτικές εμπειρίες, δεν επαναπαυόμαστε, αλλά εξακολουθούμε να προβάλλουμε την Αλόννησο μέσα από στοχευμένες επιλογές με το χαμηλότερο δυνατό κόστος», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το