Αθλητισμός

Δυναμική παρουσία των Βολιωτών καρατέκα στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Νέες μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και αρχηγού-εκπροσώπου του Kyokushinkai Karate Ιωάννη Στεφάνου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι της Αθήνας.

Οι 11 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος, στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, κατέκτησαν στο Κούμιτε 11 μετάλλια και συγκεκριμένα επτά χρυσά, τρία αργυρά και ένα χάλκινο. Το αποτέλεσμα αυτών των μεγάλων επιτυχιών είναι δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνετε στον σύλλογο από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του.
Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) είναι η μόνη επίσημη ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί το άθλημα του καράτε μέσω της Γ.Γ. Αθλητισμού στην οποία ανήκουν όλα τα στυλ του καράτε και οι πρωταθλητές της πριμοδοτούνται με μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αποτελούμενη αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού Ιωάννη Στεφάνου και του βοηθού του Μάριου Στεφάνου, καθηγητή φυσικής αγωγής, διεθνή πρωταθλητής του καράτε και πρόσφατα ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδος.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αθλητών (παίδων-κορασίδων) στο Κούμιτε (ελεύθερος αγώνας):

Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 11 ετών. Βελίτσος Δημήτρης, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 8 ετών. Λορδόπουλος Αβραάμ, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 10 ετών. Πίννας Μιχάλης, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 11 ετών. Μπούτιουκ Σοφία-Μαρία, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων 13 ετών. Μπούτιουκ Αντρέι-Πέτρου,1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 12 ετών. Χατζηνικολάου Νίκος, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 13 ετών.  Ματσάγγου Αντωνία, 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία κορασίδων 8 ετών. Αποστόλου Αργύρης, 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 8 ετών. Βουγάς Νίκος, 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων 11 ετών. Κουτσούμπας Κωνσταντίνος, 3η θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Παίδων 12 ετών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί από τους αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αυτού του είδους τους αγώνες και πέτυχαν πολλές διακρίσεις και πρωτιές. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου, καθώς κέρδισαν μετάλλια και μάλιστα Χρυσά με την πρώτη τους συμμετοχή και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν πρωταθλητές. Άλλωστε στόχος τόσο του προπονητή Ιωάννη Στεφάνου, αλλά και των βοηθών του Στεφάνου Κυριακή και Στεφάνου Μάριου είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων οι οποίοι θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους ώστε να χαρίζουν διακρίσεις και μετάλλια στην πόλη του Βόλου. Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή Ιωάννη Στεφάνου, την Κυριακή Στεφάνου και τον Μάριο Στεφάνου καθώς και όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το