Τοπικά

Δωρεάν σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σε συνεργασία με το αδειοδοτημένο, από το υπουργείο Παιδείας, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «KS Studies», θα διοργανώσει δωρεάν για τα μέλη του σεμινάριο με θέμα «Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη λειτουργία των επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού Covid-19».
«Η ορθή διαχείριση της διασποράς του κορωνοϊού, η λήψη υγειονομικών μέτρων και η διατήρηση της ομαλής κατάστασης μη εξάπλωσης της νόσου Covid-19 είναι ακόμη και τώρα επιτακτική ανάγκη. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε κατάλληλα κάθε επιχειρηματία για τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές, οι οποίες οφείλονται να τηρούνται για μια πόλη υγιή, για μια αγορά ανοιχτή. Το στοίχημα της επόμενης μέρας είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας της χώρας μας στην Υγεία και Ασφάλεια. Αδιαπραγμάτευτος στόχος, λοιπόν είναι η υγεία και η ασφάλεια για όλους, προσωπικό, επισκέπτες, τοπικές κοινωνίες. Η ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από κάθε επιχείρηση που θα υποδεχθεί πελάτες, είναι απόλυτη δέσμευση της επιχειρηματικής ηθικής», τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος και καλεί τα μέλη του να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για την υιοθέτηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών, καθώς η υιοθέτησή τους και η συμμόρφωσή τους με τα πρωτόκολλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπορούν να εγγυηθούν στους πελάτες τους ότι τηρούνται οι αρχές προστασίας της υγιεινής και ασφάλειας, συνιστώντας ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας.
Θα πραγματοποιηθούν άλλα δύο σεμινάρια στις εξής ημερομηνίες: Τετάρτη 8 Ιουλίου και Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 18.30 -21.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος). Για συμμετοχή πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου στο 2421025479 ή ηλεκτρονικά στο [email protected]. Στο τέλος της παρακολούθησης δίνεται σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το