Αθλητισμός

Δίνει τον αγώνα της χρονιάς με Κηφισιά ο Βόλος

Το σημαντικότερο, ίσως, παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα ο Βόλος. Υποδέχεται στις 5.30 μ.μ. (Cosmote Sports 2) την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ και με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί, ως γνωστόν, κεκλεισμένων των θυρών. H αστυνομία προέβη σε έλεγχο και επιθεώρηση του Πανθεσσαλικού, προκειμένου να διαπιστώσει τη σύννομη λειτουργία του συστήματος των καμερών. Όπως τονίζεται δεν λειτουργούν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Έτσι, με απόφαση της ΔΕΑΒ το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές.

Ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα των πλέι άουτ που θα δώσει τα δύο πρώτα παιχνίδια χωρίς κόσμο, καθώς οι «κυανέρυθροι» είχαν αγωνιστεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων και στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη έχουν προετοιμαστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες για το κρίσιμο παιχνίδι με την Κηφισιά, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αποσπαστούν τρεις βαθμούς από την αντίπαλό τους, ενώ θα υπερτερούν και σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος.

Αν αναλογιστούμε, ότι σήμερα αναμετρώνται στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, όπου κάποια από τις δύο ομάδες ή και οι δύο, αν το ματς έρθει ισόπαλο, θα χάσουν βαθμούς, σε περίπτωση νίκης ο Βόλος θα βρεθεί σε θέση ισχύος, έναντι των άλλων ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε με τον Χρήστο Κόντη να έχει αποφασίσει για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα. Σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι άουτ με τον Αστέρα δεν θα υπάρχουν. Νέο πρόσωπο, ωστόσο, στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Γιασίν Ασενούν. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Ζαν Μπαριέντος και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Κόβατς, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Μύγας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καλογερόπουλος και Σιέλης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ντε Καμπς και Γκλάβτσιτς. Οι Κόμπα δεξιά και Ασενούν αριστερά θα επιχειρούν στις δύο πτέρυγες, με έναν εκ των Μπερτόλιο, Τρουιγέ να κινείται πίσω από τον προωθημένο Γκαρσία. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Λούνα. Στη διάθεση του Χρήστου Κόντη βρίσκονται και οι Κόστιτς, Ράτσιτς, Ασλανίδης, Μπαριέντος, Κίτσος, Ολιβέρα, Μωραΐτης, Ποπέσκου, Τσοκάνης και Τάχατος.

 

Διαιτητής ο Παπαδόπουλος

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Λάζαρο Δημητριάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και AVAR ο Ανδρέας Μεϊντάνας από την Αχαΐα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μαγνησία:Δεκάδες με ψυχικά «τραύματα» από πλημμύρες

  ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ   Μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των…

30 Μαρτίου 2024

“Τελικός” παραμονής με Φοίβο Συκεών για Βόλο στην Α2 πόλο

Με τα παιχνίδια της εξ αναβολής 10ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στην Α2 πόλο…

30 Μαρτίου 2024

Πενήντα χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής – «Μνήμη και αγώνας» από την Ένωση Κυπρίων

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυπρίων Ν. Μαγνησίας καλεί στις εκδηλώσεις «Μνήμη και αγώνας»…

30 Μαρτίου 2024

Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου

  Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 6ου Γυμνασίου Βόλου το…

30 Μαρτίου 2024

Πάνω από 150 εκπαιδευτικοί μετατέθηκαν στον νομό Μαγνησίας 

Σε πάνω από 150 ανέρχονται οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που κατάφεραν και…

30 Μαρτίου 2024

Αγωνιστική χωρίς συγκινήσεις η τελευταία της κανονικής περιόδου για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Αγωνιστική χωρίς συγκινήσεις είναι η τελευταία της κανονικής περιόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η πρωτοπόρος Ανόρθωση…

30 Μαρτίου 2024