Τοπικά

Δήμου Σκοπέλου: Πιστοποιημένα σεμινάρια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για τα τουριστικά καταλύματα

Για την πληρέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών της Σκοπέλου, εν όψει της ενεργοποίησης της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στις 24/06/20 και σε συνέχεια της έγκρισης του εκπαιδευτικού υλικού από το Υπουργείο Τουρισμού, ο Δήμος Σκοπέλου αναδημοσιεύσει την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σχετικά με τα πιστοποιημένα σεμινάρια που πραγματοποιεί με αντικείμενο «τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19»:

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο πλαίσιο των ανταποδοτικών του υπηρεσιών και, κατόπιν της έγκρισης του εκπαιδευτικού υλικού από το Υπουργείο Τουρισμού ,πραγματοποιεί δωρεάν
πιστοποιημένο σεμινάριο, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Π.Θ., πάνω στα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19».
Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε τετρακόσιες (400) επιχειρήσεις που θα καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://learning.uth.gr/health-protocol/ .
Η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα ανοίξει στις 24/06/2020. Τονίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής υποβολής των αιτήσεων. Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω σεμινάριο έχει ο ιδιοκτήτης ή ο συντονιστής τουριστικού καταλύματος, το οποίο είναι μέλος του Επιμελητήριου Μαγνησίας. Η θέση του συντονιστή μπορεί να καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ή από υπάρχουσα θέση Γενικού Διευθυντή/Διευθυντή Ποιότητας κ.λπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με διευκρίνιση του Υπουργείου Τουρισμού, η παρακολούθηση του πιστοποιημένου σεμιναρίου για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων είναι προαιρετική και συμπληρωματική στην υποχρεωτική εκπαίδευση που παρέχεται από την πλατφόρμα του Υπουργείου για την έκδοση του σήματος Health First.
Για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ στα τηλέφωνα 24210 06391 – 90 – 66 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] ή με το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο τηλέφωνο 24210 94700, εσωτερικό 5, ή να συνδεθούν με την πλατφόρμα μέσω της επίσης ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cci-magnesia.gr/articles/displayArticles/2690.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το