Ελλάδα

Δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια συνεδρίασης – Ο ένας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο δημοτικούς συμβούλους του δήμου Πέλλας, όταν έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων και την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση, πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με το karatzova.com, οι δύο σύμβουλοι, ένας από την διοικούσα παράταξη (από τα Γιαννιτσά) και ένας από την ελάσσονα αντιπολίτευση (από την Κρύα Βρύση), αρχικά αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και ήρθαν στα χέρια έξω από την αίθουσα μετά από διαφωνία και διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους όταν τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από την Δημοτική Παράταξη «Πέλλα Μπροστά» το οξύτατο πρόβλημα με τα σκουπίδια και την καύση τους σε μερικές περιπτώσεις.

Ο ένας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο
Το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να μεταβεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την σχετική ενημέρωση για το συμβάν έκανε στο σώμα δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης την ώρα που συζητιόταν το θέμα της έγκρισης μελετών για την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων Καψάλη και Φιλιππάκου των Γιαννιτσών. Να σημειωθεί ότι εξαιτίας του γεγονότος, που καταδικάστηκε από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
«Ευχόμαστε περαστικά στο Σύμβουλο της Παράταξής μας και ταυτόχρονα καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τη χειροδικία. Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές. Το θέμα θα το θέσουμε στο Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω ενέργεια. Σήμερα είναι μια μαύρη σελίδα για την παρούσα δημοτική αρχή του Γρηγόρη Στάμκου και το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας», δήλωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το