Τοπικά

Δημοτική επιτροπή τουρισμού συστήθηκε στο Νότιο Πήλιο

 

Στη σύσταση και συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, προχώρησε ο δήμος Νοτίου Πηλίου, σε σχετική απόφαση που λήφθηκε από το δημοτικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με την εισήγηση, πρόκειται για όργανο με συμβουλευτική αρμοδιότητα, που στοχεύει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας και έργο, όπως ρητά προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 70 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), συμβουλευτικό για την επεξεργασία και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο θεμάτων της αρμοδιότητάς της, που σχετίζονται με την ανάπτυξη του τουρισμού και την προβολή της περιοχής μας.
Η συγκρότησή της κρίνεται αναγκαία διότι θα σχεδιάζει, θα προτείνει και θα ενεργεί στοχεύοντας στην τουριστική προβολή και διαφήμιση του Δήμου στο εξωτερικό και το εσωτερικό και ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών. Η ανωτέρω επιτροπή θα περιλαμβάνει τακτικά και αναπληρωματικά μέλη με διάρκεια ενός έτους. Στην Επιτροπή προεδρεύει δημοτικός σύμβουλος που ορίζεται με την απόφαση της συγκρότησης. Ως Πρόεδρος της επιτροπής, προτάθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Απόστολος Καφετζής, λόγω της ιδιότητας του. Στην επιτροπή, μετέχου σύμβουλοι που προτείνονται από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, υπάλληλοι της αρμόδιας διεύθυνσης του δήμου, (αν υπάρχει) καθώς και ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της περιοχής.
Το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισε τη συγκρότηση της επιτροπής ως εξής: Διανελλάκη Ευαγγελία, Μαργώμενου Αγλαΐα, Φιλίππου Ιωάννης, Αλεξίου Κυριακή, Κονιόρδος Παρίσης, Παντελής Δημήτρης, Χύτα Βασιλική, Ραμματάς Δημήτρης, Μπαρούτα Βασιλική, Γραμμένος Κωνσταντίνος, Ζηργάνος Ευστάθιος, Χάλαρης Αλέξανδρος, Ζουπανιώτης Απόστολος και Καφετζής Απόστολος ως Πρόεδρος της Επιτροπής. Αναπληρωματικά μέλη: Γαρυφάλλου Ιφιγένεια –Γεωργία και Χαμονικολάου Λεωνίδας, Νασιόπουλος Ευάγγελος, Σωλήνης Ιωάννης και Σταθαράκου Συραγώ, Ιωάννα Προύσαλη , Κονιόρδος Παρίσης, Δήμητρα Ζούζουλα, Κωνσταντίνος Πατιστής, Θεοδώρα Κουγιουμτζόγλου, Γιάννης Σπανοδήμος, Ναταλία Ευσταθίου.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το