Τοπικά

Δημοσιογραφική αποστολή για πολωνική εκπομπή στoν Βόλο και το Πήλιο

Δημοσιογραφικό ταξίδι προβολής του Βόλου και του Πηλίου έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο και χθες η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε, ενέκρινε ην προέγκριση για την υποστήριξή του, καθώς και την εξειδίκευση πίστωσης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του Ε.Ο.Τ. για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας το Γραφείο ΕΟΤ – Πολωνίας έχει προχωρήσει στη διοργάνωση δημοσιογραφικού ταξιδιού αποστολής τεσσάρων ατόμων του τηλεοπτικού δικτύου TVN και ειδικότερα της εκπομπής «Djien Dobre TVN!». H αποστολή θα πραγματοποιηθεί από 18 Αυγούστου έως 21 Αυγούστου 2021 και θα αφορά στην προβολή Βόλου και Πηλίου.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΤ Πολωνίας, η εκπομπή θα αποτελείται από 3 ενότητες: Πόλη – Βόλος, Η περιοχή του Πηλίου, η Γαστρονομία του Τόπου και θα περιέχει αξιοθέατα, σημεία αναφοράς του προορισμού, τις εμπειρίες των ανθρώπων, οδοιπορικό στα κύρια σημεία του, μαθήματα μαγειρικής, τοπικά στοιχεία. Η εκπομπή απευθύνεται σε 38 εκατ. άτομα της πολωνικής αγοράς.
Την αποστολή θα αποτελέσουν ο οικοδεσπότης και δημοσιογράφος της εκπομπής Michal Cessanis, αναπληρωτής αρχισυντάκτης του National Geographic Traveler Poland, ο camera operator, ο sound engineer και ο παραγωγός.

Για την οργάνωση του παραπάνω ταξιδιού έχει γίνει προγραμματισμός δράσεων, έχει οργανωθεί το κεντρικό πρόγραμμα και έχουν γίνει οι απαραίτητες επικοινωνίες με τοπικούς φορείς για επιμέρους καλύψεις. Το εκτιμώμενο κόστος για την υποστήριξη της δημοσιογραφικής αποστολής της Πολωνίας για το ΤVN με άφιξη και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, καθημερινή συνοδεία της αποστολής, μετακίνηση και διατροφή της αποστολής και των συνοδών ανέρχεται σε 2.100 ευρώ.
Στο μεταξύ από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού που διεξήχθη για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικού κτιρίου Σκενδεράνη, προϋπολογισμού 1.260.000 ευρώ. Πρώτος μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Σ. ΦΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.» που πρόσφερε μέση έκπτωση 53,27% και πλέον η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό των 589.549,37 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το