Τοπικά

Δήμος Βόλου: 250.000 € για εκδηλώσεις και 50.000 € για συντηρήσεις αθλητικών χώρων – Κριτική από την αντιπολίτευση

Με 300.000 θα επιχορηγηθεί o Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, από τον Δήμο Βόλου. Τα χρήματα θα διατεθούν για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και 50.000 από τα 300.000 ευρώ θα διατεθούν για την συντήρηση των αθλητικών χώρων. Από τις 300.000 ευρώ, οι 200.000 αφορούν το θεματικό πάρκο στην πλατεία πανεπιστημίου και 50.000 € για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Βόλου. Το θέμα συζητήθηκε και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Βόλος-Έξυπνη Πόλη” Στέργιος Φάτσης δήλωσε υπέρ των χρημάτων που θα διατεθούν για τους αθλητικούς χώρους, ωστόσο έκανε λόγο για λάθος προγραμματισμό στον προϋπολογισμό του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” Ιάσονας Αποστολάκης. Οι κ.κ. Φάτσης και Αποστολάκης ψήφισαν αρνητικά, όπως επίσης και ο επικεφαλής της παράταξης “Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία” Απόστολος Παπαδούλης.
Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ Γιώργος Βλιώρας ανέφερε ότι κάθε χρόνο υπάρχουν έκτακτες επιχορηγήσεις από τον Δήμο Βόλου και πρόσθεσε ότι έχει αυξηθεί η μισθοδοσία στον Οργανισμό, ενώ την τρέχουσα χρονιά είχε αναλάβει πολλές διοργανώσεις.
Για πολιτιστικές εκδηλώσεις με πολλά έξοδα, που δεν παράγουν πολιτισμό έκανε λόγο ο κ. Φάτσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το