Τοπικά

Δήμος Βόλου: Υπεκφυγές για την πρόσληψη οδηγού με ασυμβίβαστο

mpeos1

Με μία ακόμη χυδαία ανακοίνωση και μετά από αρκετές μέρες, αποφάσισε η δημοτική αρχή Βόλου να απαντήσει στην καταγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης για την πρόσληψη οδηγού στο δήμο Βόλου, ο οποίος είναι και εκλεγμένος  στο τοπικό συμβούλιο Μακρινίτσας με την παράταξη Μπέου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται οτι ο σύμβουλος υπέβαλε την παραίτησή του μετά τη διαπίστωση οτι υπήρχε ασυμβίβαστο, ωστόσο δεν διευκρινίζεται γιατί έγινε δεκτή η αίτηση πρόσληψης από τη στιγμή που ο υποψήφιος είχε το συγκεκριμένο κώλυμα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δήμο Βόλου:

Δεν συνιστά έκπληξη η βραδυφλεγής αντίδραση του κ. Μαργαρίτη Πατσιαντά που με αρκετή καθυστέρηση έσπευσε να δημοσιοποιήσει το «σκάνδαλο» που ανακάλυψε και που αφορούσε την πρόσληψη ενός οδηγού, με δίμηνη σύμβαση, που είναι εκλεγμένος  στο τοπικό συμβούλιο Μακρινίτσας με τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Ετσι την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 διένειμε βαρύγδουπη ανακοίνωση, όπου κατακεραύνωνε τη Δημοτική Αρχή για παράνομες και ρουσφετολογικές προσλήψεις και άλλα τέτοια (με την γνωστή σαχλαμάρα περί Μαυρογιαλούρου να μην λείπει) αγνοώντας – ως είθισται – ότι ήδη από την Τετάρτη, 13 Μαΐου, ευθύς ως διαπιστώθηκε το ασυμβίβαστο που είχε ο συγκεκριμένος σύμβουλος, υπέβαλε την παραίτησή του.

Κατά τα άλλα η τοπική μας κοινωνία θαύμασε για πολλοστή φορά τον φοβερό και τρομερό υπερασπιστή της νομιμότητας κ. Πατσιαντά…

ΥΓ. Κύριε Πατσιαντά εδώ ισχύει το «εδώ ο κόσμος χάνεται και το….χ»! Μακάρι τα προβλήματα της κοινωνίας να ήταν ανάλογα με τα δικά σας… δυστυχώς η πόλη μας έχει τεράστια προβλήματα, καλούμαστε να τα λύσουμε την ώρα που δεχόμεστε ένα ανελέητο και βρόμικο πόλεμο, αλλά να είναι σίγουροι όλοι ότι θα τα λύσουμε…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το