Αθλητισμός

Δηλώσεις συμμετοχής για το 31ο ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ

Basketball

Αρχίζουν από την Δευτέρα 22 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής για το 31ο  ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, πιστή  κάθε χρόνο, στο ραντεβού της  με την νεολαία της Μαγνησία. Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει αγκαλιαστεί για 30 χρόνια. Οι αγώνες θα γίνονται στο  Πολιτιστικό Άλσος της Ν. Ιωνίας “Ανδρέας Βαλαχης» (πρώην ελικοδρόμιο).

Στα δυο ανοικτά γήπεδα για ένα  μήνα περίπου, ομάδες από αθλητές ενεργούς και παλιούς αλλά και νέοι άνθρωποι (παρέες, γειτονιές, καφετέριες, σύλλογοι)   θα δώσουν το παρόν δυναμικά και θα συμβάλλουν στην επιτυχία του θεσμού, η φήμη του οποίου έχει  ξεπεράσει την περιοχή μας. Ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται καθιστά σίγουρη την επιτυχία των αγώνων.

Στο αγωνιστικό μέρος θα υπάρχουν  δυο  κατηγορίες:

  1. Άνω των 18 ετών για μη επίσημους αθλητές (γεννηθέντες το 1997 και κάτω)
  2. Άνω των 18 ετών για όσους ασχολούνται επίσημα με το μπάσκετ αλλά και για όσους θέλουν να αναμετρηθούν με τους καλύτερους αθλητές του μπάσκετ της Μαγνησίας.

Tο 31ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ θα αρχίσει την Τετάρτη 1η  Ιουλίου  και  προγραμματίζεται  να ολοκληρωθεί την Τετάρτη  22 Ιουλίου.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής κάθε ομάδας είναι:

  1. Να αποτελείται το λιγότερο από δώδεκα (12) αθλητές.
  2. Να προσκομιστούν για κάθε αθλητή πλήρη στοιχεία.
  3. Κάθε ομάδα οφείλει να προσκομίζει τα δελτία της σε κάθε αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στο γραφείο του Αθλητικού Κέντρου της Χιλιαδούς (πρώην «Άσυλο») από 09.30-13.30. Για πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 24210 – 58020 κ. Κώστα Καμένο

Η κλήρωση των αγώνων και των ομίλων θα γίνει την Δευτέρα 29  Ιουνίου 2015 και  ώρα 19.00 όπως πάντα στο Αθλητικό Κέντρο «ΟΛΓΑ ΒΑΣΔΕΚΗ», Μυτιλήνης – Χαλκηδόνος.

Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα  πρέπει να προσκομίζουν τα δελτία σε κάθε αγώνα , ενώ κατά την κλήρωση θα πάρουν  την προκήρυξη των αγώνων καθώς και το πρόγραμμα τους.

Η κατηγορία άνω των 18 ετών για επίσημους αθλητές  θα αγωνίζεται  στο κάτω γήπεδο ενώ η κατηγορία άνω των 18 ετών για μη επίσημους αθλητές θα αγωνίζεται στο πάνω γήπεδο.

Για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων με απόφαση της Δ/νση Αθλητισμού θα οριστεί Οργανωτική Επιτροπή με τη συμμετοχή μελών  του ΔΣ, ενός εκπρόσωπου της Ένωσης Κριτών Καλ/σης και ενός εκπρόσωπου του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ  έτσι ώστε να διαχειρίζεται τα θέματα που θα προκύπτουν κατά την διάρκεια του Τουρνουά.

Στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.

Κύπελλα θα πάρουν και οι δυο πρώτοι σκόρερ κάθε κατηγόριας.

Η Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου σε αυτή την «μπασκετική πανδαισία»,  καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν στον θεσμό που φέτος κλείνει πανηγυρικά τα 31 χρόνια και ο οποίος αποτελεί  αναμφισβήτητα,  το ιστορικότερο, μαζικότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια αθλητικό γεγονός στη Μαγνησία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το