Τοπικά

Διαβεβαιώσεις για απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της Λιμνοδεξαμενής Αλμυρού

(φωτό αρχείου)
(φωτό αρχείου)

Τη διαβεβαίωση από τον Περιφερειάρχη, ότι έχει ήδη προβεί στις ενέργειες που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η εκτέλεση του έργου “Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Αλμυρού”, στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης, έλαβε σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης.

Τις ίδιες διαβεβαιώσεις έλαβε ο Δήμαρχος Αλμυρού και στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και με την ανάδοχο εταιρεία του έργου.

Κατόπιν τούτων ο κ. Εσερίδης δήλωσε ότι «δεν υφίσταται κανενός είδους ερωτηματικό και βάσιμα πιστεύουμε ότι η κατασκευή του τόσο σημαντικού αυτού έργου για τον Νομό, θα προχωρήσει κανονικώς. Διότι το συγκεκριμένο έργο είναι και παραμένει για εμάς ένα πρωτεύον έργο για την περιοχή μας, που παρεμβαίνει στον πρωτογενή τομέα και στην ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής».

Στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τη Γνωμοδοτική Επιτροπή Εγγείων Βελτιώσεων για την έγκριση τροποποίησης της μελέτης. Η τροποποίηση αφορά:
1. τη μετατόπιση του σημείου εισροής υδάτων στη Λιμνοδεξαμενή (λόγω φωτοβολταϊκού πάρκου),
2. την αντιστήριξη του αναχώματος (περίπου σε 200 στρ.) και
3. την εναπόθεση όλων των υλικών εκσκαφής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το