Τοπικά

Διανομή εμφιαλωμένου νερού σε Βαμβακουργία-ΕΑΚ-Διμήνι από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Συνεχίζεται και αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η διανομή εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στις 9 το πρωί στο χώρο του εργοστασίου της πρώην Βαμβακουργίας στη Ν. Ιωνία, όπου το Επιμελητήριο Εύβοιας θα προσφέρει 32 παλέτες νερού.
Μία ώρα μετά, στις 10 το πρωί στο ΕΑΚ Βόλου θα διανεμηθούν 32 παλέτες εμφιαλωμένου νερού προσφορά του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Τέλος, στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Αισωνίας το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα διανείμει 11 παλέτες εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Λασιθίου Κρήτης.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, για άλλη μία φορά, αρωγός της τοπικής κοινωνίας, έλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και με καθημερινές ανακοινώσεις θα ενημερώνει για το πρόγραμμα της διανομής.
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η λειτουργία του ειδικού τμήματος ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται. Αυτό λειτουργεί από υπάλληλο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας καθημερινά (08:00-14:00) στο τηλέφωνο 2421094733 (κα Ελένη Πασχάλη) ή εναλλακτικά στο email [email protected].
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης και στα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής (213 1331300/08:00-16:00) ή εναλλακτικά στο email [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το