ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόβια στον Ράντοβαν Κάρατζιτς

Κόσμος

Διπλή βράβευση για το Fashion City Outlet

Τοπικά

Μια δημοτική αρχή «θίασος»

Παραπολιτικά

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Τοπικά

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ – «Δεν έχουμε ούτε υδραυλικούς»

Την τμηματική πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στη ΔΕΥΑΜΒ επιθυμούν οι εργαζόμενοι και επιδιώκει η διοίκηση. Το θέμα «άνοιξε» στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. με αφορμή τη μετακίνηση ενός υπαλλήλου στη ΔΕΥΑ Λάρισας. Ο πρόεδρος των εργαζομένων Βάιος Ζεμπέογλου επισήμανε πως οι υπάλληλοι δεν επαρκούν ενώ έθιξε και το θέμα των αδειών. Ειδικότερα, ο κ. Ζεμπέογλου δήλωσε πως το πρόβλημα με το προσωπικό εντοπίζεται στον Βιολογικό Καθαρισμό ενώ υπάρχει έλλειψη υδραυλικών. «Αν έρθουν 4 υδραυλικοί θα μπορέσουν να βγουν οι βάρδιες» είπε χαρακτηριστικά και πρότεινε η ΔΕΥΑΜΒ να ζητήσει 10 από τους 48 υπαλλήλους, η πρόσληψη των οποίων έχει εγκριθεί το 2017.

Αυτή τη στιγμή η ΔΕΥΑΜΒ λειτουργεί με 118 άτομα προσωπικό και οι εργαζόμενοι στο τέλος Μαΐου είχαν θέσει το θέμα των προσλήψεων για να καλυφθούν οι βάρδιες το καλοκαίρι .

Η ΔΕΥΑΜΒ έχει κάνει αίτηση για τμηματικές προσλήψεις στον ΑΣΕΠ τον Μάιο αλλά δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός παράγοντας της ΔΕΥΑΜΒ κ.Τουρναβίτης.
«Περιμένουμε από την Κοινωφελή Εργασία 40 άτομα και πιστεύουμε ότι θα έρθουν το διάστημα Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου γιατί ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Θα καλυφθούν πολλά κενά αλλά επειδή υπάρχουν κάποια θέματα τώρα, θέλουμε να μάθουμε αν μπορεί από τον ΑΣΕΠ να γίνει τμηματική πρόσληψη προσωπικού» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Αρ. Σαββάκης.
Σημειώνεται ότι η αίτηση αφορά την τμηματική πρόσληψη 48 8μηνιτών του 2017.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το